bebes
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σεβίλλη, Λισσαβόνα, Πόρτο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νοrd Kapp οδικως
Μπορεί να εχω ταξιδέψει καμια 20αρια φορές με Ryan. Γενικά με οικονομικές πτησεις.
Δεν ειχε ποτε καθυστέρηση πανω απο 15', δεν αντιμετώπισα ποτέ αγένεια απο το πλήρωμα.
Εντάξει, δεν είναι aegean ή ακομα περισσότερο Emirates, αλλά για οικονομική λύση ειναι ΟΚ.
Δεν αξίζει ίσως να πληρώσεις "ακριβό" εισιτήριο, αλλά τη δουλειά του μεταφορέα την κάνει ικανοποιητικότατα.
Τελευταία έκλεισα εισιτήρια για βρυξέλλες το Πάσχα.
Βγήκαν περίπου 80€ το ένα για 5 άτομα πήγαινελα και με βαλίτσα.
Μ'αυτα που διαβάζω θα δώσω άλλα 8€ το άτομο να κλείσω και θέσεις.
Οι αμέσως φτηνότερες τιμές που βρήκα είναι αρκετά πάνω απο το διπλάσιο.
Τι να κάνω; Να στεναχωρηθω που δεν θα με κεράσουν καφέ και κάποιο σνάκ;
Μην τυχόν και με κακολογίσουν οι γνωστοι και φίλοι οτι παω με τα φτηνά;
Με τα (πάνω απο) 700€ που εξοικονομώ θα πληρώσω και τα ξενοδοχεία, οπότε θα μετριαστεί ο πόνος μου.
Αν η Ryan ειχε εισιτήρια με 200€/άτομο, εννοείται οτι θα πήγαινα με την Aegean me 250€, αλλά με τέτοιες τιμές δεν τίθεται θέμα.
Με ενόχλησε και μενα που πληρώνω πλέον για τη βαλίτσα, αλλά ξερουν που τους πάιρνει να απλώνονται αφου πάλι ειναι φτηνότεροι και με διαφορά
Δεν ειχε ποτε καθυστέρηση πανω απο 15', δεν αντιμετώπισα ποτέ αγένεια απο το πλήρωμα.
Εντάξει, δεν είναι aegean ή ακομα περισσότερο Emirates, αλλά για οικονομική λύση ειναι ΟΚ.
Δεν αξίζει ίσως να πληρώσεις "ακριβό" εισιτήριο, αλλά τη δουλειά του μεταφορέα την κάνει ικανοποιητικότατα.
Τελευταία έκλεισα εισιτήρια για βρυξέλλες το Πάσχα.
Βγήκαν περίπου 80€ το ένα για 5 άτομα πήγαινελα και με βαλίτσα.
Μ'αυτα που διαβάζω θα δώσω άλλα 8€ το άτομο να κλείσω και θέσεις.
Οι αμέσως φτηνότερες τιμές που βρήκα είναι αρκετά πάνω απο το διπλάσιο.
Τι να κάνω; Να στεναχωρηθω που δεν θα με κεράσουν καφέ και κάποιο σνάκ;
Μην τυχόν και με κακολογίσουν οι γνωστοι και φίλοι οτι παω με τα φτηνά;
Με τα (πάνω απο) 700€ που εξοικονομώ θα πληρώσω και τα ξενοδοχεία, οπότε θα μετριαστεί ο πόνος μου.
Αν η Ryan ειχε εισιτήρια με 200€/άτομο, εννοείται οτι θα πήγαινα με την Aegean me 250€, αλλά με τέτοιες τιμές δεν τίθεται θέμα.
Με ενόχλησε και μενα που πληρώνω πλέον για τη βαλίτσα, αλλά ξερουν που τους πάιρνει να απλώνονται αφου πάλι ειναι φτηνότεροι και με διαφορά