Πως ακριβώς το πουλάει φθηνότερα;;Εγώ βλέπω πως δίνει 80 ευρώ το ελάχιστο για πήγαινε έλα ενώ ραιαν 30 ευρώ σταθερή τιμή ανεξαρτήτως των αριθμών των ημερών του ταξιδιού.Σίγουρα 80 ευρώ είναι καλά για aegean αλλά δεν είναι πάντα αυτή η τιμή έτυχε λόγω προσφοράς εγώ με το έξτρα 50αρικο όμως κλείνω την διαμονή μου για 3-4 μέρες ακόμα και 5 που έχει τύχει σε χώρες με φθηνή διαμονή (airbnb για να μην έχουμε παρεξηγήσεις).Αυτο ειναι εν μερει μυθος. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν ανοιξιατικα εισιτηρια με Aegean εξωτερικο για τον χειμωνα με 35 ευρω τη διαδρομη. Ενδεικτικα η Aegean πουλαει το Αθηνα Ρωμη φτηνοτερα απο Ryan. Σto εισιτηριο περιλαμβανεται νερο, φαγητο, καφες, αναψυκτικα, βαλιτσα, θεση αν εχεις τον νου σου, επιπλεον χειραποσκευη μαζι σου στην καμπινα και παιρνεις και μιλια- cash back για επομενο ταξιδι (που φυσικα θα εξαργυρωσεις σε πανακριβη περιοδο).
Δεν ταξιδευουν ολοι solo. Αν εχεις παιδι μαζι και θα πεινασει και θα ζηλεψει που το διπλανο παιδακι πηρε φαγητο απο το αεροπλανο, και θα διψασει και σε θελει διπλα του, αρα δεν αποφευγεις τις εξτρα χρεωσεις. Ακομη και η προτεραιοτητα ειναι διπλη, αφου δεν μπορεις να το παρατησεις στο gate. Ειδικα για οικογενειες δεν συμφερει η Ryan πια. Αν τις αθροισεις ειναι ΠΟΛΛΕΣ. Για ολα αυτα που προανεφερα κοντευεις τα 20 ευρω στο ατομο .
Επίσης ουτε οταν ταξιδεύουμε με λεωφορείο για ταξίδι 2 ωρών συνηθίζουμε να τρώμε απλά έτσι έχουμε συνηθίσει από παλιά που σέρβιραν φαγητό στα αεροπλάνα που χρησιμοποιούσαμε περισσότερο ολυμπιακή/aegean πριν μάθουμε τις low cost στην Ελλάδα δεν θα πάθουμε και κάτι αν δεν πιουμε 2 ώρες νερό,χαλαρώστε...Ενδεικτικά σε κάποια αεροδρόμια του μπουκαλάκι νερό είναι πιο ακριβό απ ότι στο αεροπλάνο της ryanair...
ΥΓ:Η τελευταία παράγραφος είναι γενική απάντηση προς όλα τα τελευταία μηνύματα και οχι για την @paefstra και την Ρώμη
Last edited: