mourohavlos
Member
Μήπως μετέτρεψε 40 λίρες αγγλίας σε ευρώ?
Ώστε το χρεώνει το δεκάευρω! Το είχε ανακοινώσει μαζί με τις πρόσφατες αλλαγές για τις αποσκευές. Σε εκείνη την ανακοίνωση έγραφε ότι οι πτήσεις που επιβαρύνονται επιπλέον θα φέρουν σήμανση. Να φανταστώ ότι δεν... ?ο υπέροχος κόσμος της ραιαν...αρχιζω να τους συμπαθω παρα πολυ..μεσα στο χαμο που μπλεχτηκαν, οι συνηθειες (της κλοπής) παραμενουν συνηθειες..ρωτησα γιατι για μια αποσκευη σε εσωτερικο δρομολογιο ζητουν σε on line κρατηση 44Ε..(τικετ των 19,99) ενω γραφει απο 27,5Ε. η απαντηση κρυβεται στα ψιλα γραμματα πιο κατω, τα οποια φυσικα στην εφαρμογη τους δεν φαινονται καν αν δεν ανοιξεις το παραθυρακι...
ακομα κ τωρα προσπαθουν να τα παρουν με ψιλα γραμματα κ παραπληροφορηση. μου λενε να παρε την αποσκευη απο 27,50 στην κρατηση μου, ανοιγω κ 44Ε. ολα στη χειραποσκευη και στα 3 μπουφαν που θα φοραω.
Checked Bag
Minimum and maximum charges per item per flight on line £25 Airport £40
€10 supplement during peak travel periods (Christmas/Easter/Summer) and on selected routes. Max weight 20Kg.
https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/help-centre/fees
Οι αλλαγες υποτιθεται θα ισχυαν απο 1/11.Ώστε το χρεώνει το δεκάευρω! Το είχε ανακοινώσει μαζί με τις πρόσφατες αλλαγές για τις αποσκευές. Σε εκείνη την ανακοίνωση έγραφε ότι οι πτήσεις που επιβαρύνονται επιπλέον θα φέρουν σήμανση. Να φανταστώ ότι δεν... ?
http://corporate.ryanair.com/news/η-ryanair-ανακοινωνει-χαμηλοτερεσ-τιμεσ-για/?market=gr ερωτήσεις 11 - 13
Η τελικη...κ η αρχικη..τι "απο..." το αφηνω στην κριση σου τι εννοει ο ποιητης κ εμφανίζεται στην κρατηση μου ενω ειναι τιμη-φαντασμα. Για να με κανει να το κλικαρω...Τι να πω, σε όλες όσες έχει προηγηθεί κράτηση 40 ευρώ μου βγάζει, είτε προς Σόφια, είτε από Λονδίνο.
Εσυ εισαι ανθρωπος τους...κ σε περιποιουνται..Μα και εμένα από 27.50 λέει πως έχει αλλά και στις 5 διαφορετικές κρατήσεις που έχω, οταν παω να προσθέσω βαλίτσα 40 ευρώ τις έχει.
Επίσης πριν την κράτηση τις έχει 25,σε Λονδινο,Σοφια,Βουκουρεστι,Πόζναν.
Το κακό είναι οτι σε κάποιες από τις διάφορες πόλεις με ενδιάμεσο σταθμό πετάς φθηνότερα και απ' ευθείας με Aegean.Ιταλία. Το καλό ειναι ότι έβαλε πτήσεις σε διάφορες πόλεις με ενδιαμεσο σταθμο, όπου κλείνεις ενιαίο εισητήριο.