paefstra
Member
Μάλλον ανάποδα είναι το αίτιο και το αιτιατό.... Επίσης έβγαλε εκτός λειτουργίας 25 αεροπλάνα λόγω της επιβράδυνσης της ανάπτυξης τη χειμερινή περίοδο.
Μάλλον ανάποδα είναι το αίτιο και το αιτιατό.... Επίσης έβγαλε εκτός λειτουργίας 25 αεροπλάνα λόγω της επιβράδυνσης της ανάπτυξης τη χειμερινή περίοδο.
Μάλλον σε αυτό το κομμάτι δεν πείθει κανένανΜάλλον ανάποδα είναι το αίτιο και το αιτιατό...
Δηλ η επιβραδυνση της αναπτυξης οφείλεται στην προσωρινη αποσυρση 25 αεροσκαφων? Κατι αλλο ηθελες να πεις ?Μάλλον ανάποδα είναι το αίτιο και το αιτιατό...
Συνέπεια και Ryanair; Σαν να λέμε Ελλάδα και ανάπτυξη, έννοιες δλδ ασύνδετεςΣυνέπεια
Ναι αλλα δεν ειναι η σχεση αιτιου-αιτιατου που ανεφερες. Το αιτιο της επιβραδυνσης ειναι η ελλειψη πιλοτων οχι η αποσυρση αεροσκαφων...Δεν εχω πιλότους- αποσυρω αεροπλάνα- εχω επιβραδυνση.
Ποια εταιρεία θα έθετε ως σκοπό την επιβράδυνση της ανάπτυξης; Συνέπεια ειναι.
Ειδικα τωρα με την αποσκευη των 20 κιλων μονο σαν επιλογη με τα 40 ευρω....!!Πολυ απλο. Το εισητηριο δεν ειναι 19,90, ειναι "απο 19,90"... 19,90 ειναι η τιμη βασης, ξεκινα απο εκει, πουλαει λιγα σε αυτή την τιμη που το τελευταίο πχ μπορεί να πουληθει 200+. Χωρια τα added values, τα εξτρα που θα χρυσοπληρωσουν πολλοι. Έτσι καταληγει σε αεροσκαφος των 180 επιβατων ελάχιστοι να εχουν πληρωσει 19,90 μονο. Welcome to the low cost airline world.
Γιατι μου βγάζει 44? Χρηματιστήριο είναι?Και σε μένα μέσω mobile εφαρμογής από 27.5 λέει αλλά επειδή πάει αν την προσθέσω μετά την κράτηση μου βγάζει τιμή 40, όσο είπαν πως θα είναι δηλαδή.
Αλλά και για μία κράτηση που έχω τα Χριστούγεννα, πάλι 40 ευρώ μου βγάζει, χωρίς κάποιο επιπλέον 10ευρω.
Επειδή δε μιλάς καλά για την αγαπημένη αεροπορική εταιρεία!Γιατι μου βγάζει 44? Χρηματιστήριο είναι?