• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

bebes

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σεβίλλη, Λισσαβόνα, Πόρτο
Ταξίδι-Όνειρο
Νοrd Kapp οδικως
Γνωρίζετε πόσο κοστίζει 1 βαλίτσα με τη Ryanair?? Γιατί 1 στάδιο πριν κλείσω τη θέση, μου βγάζει τιμή για 1 βαλίτσα 45 ευρώ μετ'επιστροφής. Τόσο είναι όντως?
αναλόγως την πτηση.
εγω εχω δει τιμες απο 40 εως 60 ?

επισης προσεξε να μην υπερβεις τα κιλα (15 νομιζω)

osfialgia

Member
ε οσο σου βγαζει τοσο ειναι, Συνηθως 40 ειχα πληρωσει εγω, Παντως εσυ θα πληρωσεις αυτο που βγαζει

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπέρα,

Γνωρίζετε πόσο κοστίζει 1 βαλίτσα με τη Ryanair?? Γιατί 1 στάδιο πριν κλείσω τη θέση, μου βγάζει τιμή για 1 βαλίτσα 45 ευρώ μετ'επιστροφής. Τόσο είναι όντως?
Στις εκπτωσεις πληρωνεις μεχρι 80% λιγοτερο...

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
αναλόγως την πτηση.
εγω εχω δει τιμες απο 40 εως 60 ?

επισης προσεξε να μην υπερβεις τα κιλα (15 νομιζω)

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν ήξερα ότι είναι αναλόγως την πτήση - νόμιζα ότι είναι σταθερό και γι'αυτό παραξενεύτηκα γιατί ενώ προχτές το έβγαλε 60, σήμερα το είδα 45. (Δεν έχω πετάξει ξανά με αυτήν την εταιρεία. Όσες φορές έχω ταξιδέψει, είναι με μη low cost κ συνεπώς η βαλίτσα είναι δωρεάν.)
Και κάτι ακόμα. Η Easy χρεώνει 29 ευρώ?

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
ε οσο σου βγαζει τοσο ειναι, Συνηθως 40 ειχα πληρωσει εγω, Παντως εσυ θα πληρωσεις αυτο που βγαζει
Εντάξει, 50 είναι επειδή είναι η υψηλή περίοδος (Χριστούγεννα). Σε ευχαριστώ!!

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Να πω κ γω τη γνώμη μου για την Ryanair

Απο τότε που ήμουν φοιτητής στην Αγγλία παρακαλούσα να φερουν την Ryan στην ελλάδα κ γενικά οποιαδήποτε lowcost εταιρεία. Για lowbudget επιβάτες, φοιτητές κ ταξιδιώτες του ΠΣΚ είναι απλά ΙΔΑΝΙΚΗ επιλογή

Κ το λέω αν κ την έχω πατήσει με την Ryan (έφτασα στο checkin του αεροδρομίου λίγα λεπτά μετά την αναγραφόμενη ώρα, δν με βάζαν μέσα με τπτ -- όταν ακόμα η Ryan είχε checkin οπως ολες οι υπόλοιπες εταιρείες -- κ μια άλλη έφαγα κανα 2ωρο απτο Hahn για να παω στον προορισμό μου) --- άλλα ΟΚ , απλά με αυτές τις εταιρείες πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός

Απο κει κ πέρα, το να πάω Αμστερνταμ με 30 λιρες ή να πετάξω Θεσσαλονίκη - Ρώμη με 40 euros ,(τιμές με επιστροφή) είναι μια υπηρεσία για μένα ανεκτίμητη ----
Μακάρι να φέρουν κ άλλες πτήσεις στη Θεσσαλονίκη (παρακαλάω να μας συνδέσουν με Ισπανία !!! ) κ να δώσουν την ευκαιρία στον καθένα να επισκεφτεί μέρη που υπο κανονικες τιμές δν θα πήγαινε
Κ ναι στις εποχές που ζούμε όπου κ το τελευταιο euro έχει αξία , τέτοιες προσφορές είναι βάλσαμο για όσους "ζουν για να ταξιδεύουν"

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Οταν εγραψα για Αμστερνταμ δν μιλούσα συγκεκριμένα για την Ryan άλλα γενικα για τις lowcost εταιρείες (είχα πεταξει με την thomsonfly)

Το να παραθέτουμε τιμές απο συγκεκριμένες ημερομηνίες όπου τυγχάνει καποια άλλη εταιρεία να έχει πιο φθηνο εισητηριο δν λεει κατι --- εγω κοιτουσα πριν κανα 15μερο απο Λονδινο - Θεσ/νικη κ το ειχε 18 euros ---

Δν λεει κατι αυτο --- σε αυτες τις εταιρείες πρεπει να κυνηγας κ τις προσφορές
Πιστεύω οτι το νοημα αυτων που ηθελα να γράψω ειναι ξεκάθαρο

Traveller

Member
Οταν εγραψα για Αμστερνταμ δν μιλούσα συγκεκριμένα για την Ryan άλλα γενικα για τις lowcost εταιρείες (είχα πεταξει με την thomsonfly)
Κοίτα να δεις κι εγώ που νόμιζα ότι εδώ μιλάγαμε μόνο για τον Λίγδη... ούτε να διαβάζω τον τίτλο του topic δεν ξέρω...

υ.γ. Η Thomsonfly δεν πετάει AMS για προσπάθησε ακόμη μια φορά... αλλά πρόσεχε στις 31 καίγεσαι...
Thomson Flights ? all the assurances and service you’ve come to expect from Thomson - Where we fly

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom