καλημέρα!!! βρίσκω εισητήρια ρόδο-milan(bergamo) και η τιμή είναι 260ευρω για 2άτομα (με επιστροφή ,συμπεριλαμβανομένων των φόρων). είναι ασφαλής η εταιρεία; έχετε ταξιδέψει ποτέ με την ελ λόγω εταιρεία;
Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Είναι low cost εταιρεία, συνήθως είναι σε απομακρυσμέμα αεροδρόμια, δεν έχει φυσικά φαγητό και κάθεσαι όπου θέλεις και προλάβεις.Αλλά αυτά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν.
Ταξίδεψα 3-4 φορές με Ryanair την μία μου σπάσανε τη βαλίτσα (δεν είχα πληρώσει ασφάλεια και έτσι δεν δικαιούμουν τίποτα) αλλά τις άλλες δεν είχα κανένα πρόβλημα.
και εγω εχω βρει κατι φτηνα εισιτηρια απο βερολινο για οσλο με αυτη την εταιρεια, και αναρωτιομουν τι σοι ειναι γιατι δεν εχω ξανα ταξιδεψει και οι τιμες της μου εκαναν πολυ εντυπωση...:roll:
αρα απ' οτι λετε, δεν εχουμε εμπιστοσυνη για το πως θα παραλαβουμε τις βαλιτσες μας, για το αν θα βρουμε να κατσουμε, και φαγητο μηδεν..
ενταξει εδω που τα λεμε, και οι εταιρειες που προσφερουν φαγητο, τουλαχιστον εντος ευρωπης, το φαγητο τους δεν ειναι και τιποτα το αξιολογο..
Να πάρεις ξηρά τροφή και νερό μαζί σου, καμιά αλοιφή για την σκολίωση, χάρτες για να μην χαθείς εκεί που θα προσγειωθείς, να προσευχηθείς να μην κάτσει καμιά στραβή με καθυστέρηση και σε αφήσουν στο έλεος του Θεού και τέλος να διαβάσεις είκοσι φορές τα ψιλά γράμματα για να μην σε χρεώσουν ότι θέλουν... καλή τύχη...