battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Γιατί; Τι κάνει συνήθως ο κόσμος σε ταξίδι του μέλιτος και δε μπορεί να είναι σε hostel?
Μα γιατί βρε πουλάκια μου..πολύ γλυκούτσικο δεν είναι?Θα πάμε όλοι μαζί ταξιδάκι..τα δυο αδερφάκια και τα 2 μπατζανάκια.!!! Το εχουμε ξανακάνει με επιυχια αλλα...τωρα θα υπαρχουν καποιες μικρες διαφορες..Θα μένουμε οοοοοοοοοοοοολοι μαζι..και για τα παιδιά θα ειναι ταξίδι μέλιτος..!! ))καλα εγω θελω να βάλω ολα τα ανθρωπάκια shock αλλα δεν χωράνε!!!!!!!!!!!!!!
τι ειναι παλι τούτο??
Χμμμμμ....ελα μου ντε????Μα δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδί μου γιατί ακουστηκε παραξενο..! Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια..!!Γιατί; Τι κάνει συνήθως ο κόσμος σε ταξίδι του μέλιτος και δε μπορεί να είναι σε hostel?
Μα δεν είμαστε πολύ προχωρημένοι???Ε?Ε?Ε??Ε??????όχι πες!!δεν είμαστε????ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ HOSTEL ?????
Πρωτοποριακό, δε μπορώ να πω.... Και τι δε θα 'δεινα να ήμουνα σε μια γωνιά εκεί στη ρεσεψιόν του hostel όταν θα εξηγείτε περί του μήνα του μέλιτος στο/η ρεσεψιονίστ....
..η οποία οικογένεια μην περιμένετε να αυξηθεί πολύ γρήγορα με αυτές τις τακτικές!Χμμμμμ....ελα μου ντε????Μα δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδί μου γιατί ακουστηκε παραξενο..! Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια..!!
Tα θέλει ο κ@#ος της!!!Με γειά της λοιπόν και καλά να περάσετεΜα αμε βάλατε σε σκέψεις και πηρα τηλέφωνο την νύφη μου και την ρωτησα αν υπαχει καποιο προβλημα και γελουσ εκαι ελεγε γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...!!!!!
..η οποία οικογένεια μην περιμένετε να αυξηθεί πολύ γρήγορα με αυτές τις τακτικές!
Εγώ πάλι θα έλεγα να μας αφήνανε αυτοί να χαρουμε τον ερωτα μας..μωρε και εμεις νιοπαντρα ειμαστε..ουτε ενα μηνα δεν εχουμε που παντρευτηκαμε..πλάκα πλάκα και για τους 4 ειναι ταξίδι μέλιτος..!!!!!!Το ωραίο θα είναι να τους αφήνετε πότε πότε μέσα στη μέρα να κάνουν καμιά βόλτα μόνοι τους για να χαρούν τον έρωτά τους
Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτήτρια είχα πάει Τυνησία με γκρουπ και ανάμεσα στα μέλη ήταν και 1-2 ζευγάρια που έκαναν το ταξίδι του μέλιτος! Μου είχε φανεί πολύ κάπως!
Από ό, τι βλέπω όμως δεν ήταν και τόσο extreme η όλη φάση, υπάρχουν και πολύ περισσότερο!
Μπα! Όπως την βρίσκει κανείς!Μήπως ήθελες να γράψεις ότι υπάρχουν και χειρότερα??????
Tα θέλει ο κ@#ος της!!!Με γειά της λοιπόν και καλά να περάσετε
υ.γ.Να πάρετε και τον άλλο αδερφό μη μείνει με το παράπονο!
Δώστε του να κρατά και δυό φανάρια...να ρυθμίζει την κυκλοφορία
Θου κύριε!!!
Αφού βρίσκεις εξάκλινο, γιατί όχι?..θα είναι και πιο οικονομικό....Μα δεν θα τον πάρουμε μόνο του βρε πουλάκι μου..Θα πάρουμε και την γυναικα του! 3 αδερφια και 3 μπατζανακια...coollllllllllllllllllllllllllllllll!!!
Πλάκα πλάκα πρέπει να οργανωσουμε και ενα τετοιο ταξιδακι!!