battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Μετά την Κατερίνη,ωραία είναι η Νιγρίτα.
Η οποία σημειωτέον θα μπορούσε να αδερφοποιηθεί με τη Βερόνα...
Μετά την Κατερίνη,ωραία είναι η Νιγρίτα.
Ούτε για πλάκα.Σαν την Κατερίνη πουθενά.Μην αδικείς όμως και το Κιλκίς.Νομίζω ίσως να είναι ομορφότερο απ την Κατερίνη.
Να διευκρινίσω ότι δεν κατέχω proficiency δυστυχώς! προοπτική ας πούμε λοιπόν, αν χαλάνε οι ξένες εκφράσεις (εμένα δε με χαλάνε σε λογικά πλαίσια).Πολύ καλά τα λες , αλλά αυτό το potential, τι είναι πάλι;
Απόσβεση για το proficiency που κατέχουμε;
Παίζεις με τον πόνο μας; Υπάρχει σύγκριση;Εχει πολυ γελιο η κουβεντα... προσπαθειτε με φωτογραφιες πολυκατοικιων να αποδειξετε την ασχημια της Αθηνας ή της Θεσσαλονικης. Αποψη μου ειναι πως τα μερη οποιας πολης του κοσμου εχουν πυκνη δομηση μπετοπολυκατοικιων ειναι ασχημα. Για του λογου το αληθες δειτε τις συνημμενες φωτογραφιες τραβηγμενες απο δυο απο τα ωραιοτερα ψηλα σημεια της για πολλους (οχι για μενα) ωραιοτερης πολης του κοσμου... Απο τη Μονμαρτη κι απο το παρατηρητηριο του Buttes Chaumont.
Καλά μην τα παραλέμε κι όλας. Το 1945 ήταν ισοπεδωμένη η μισή Ευρώπη κι όμως μια χαρά τα κατάφεραν να φτιάξουν όμορφες πόλεις. Επίσης οι ελληνικές πόλεις όταν τελείωσε ο β' παγκόσμιος πόλεμος είχαν πανέμορφα μέγαρα και λεωφόρους αλλά τα περισσότερα διαλύθηκαν στις εποχές της αντιπαροχής.Οταν οι υπολοιποι στην Ευρωπη εκμεταλευοντουσαν αποικιες,εδω προσπαθουσαμε να επιβιωσουμε απο πολεμους και κατοχες και εμφυλιους μια χουφτα αγονη γη με μια θαλασσα τριγυρω.Που λεφτα για μεγαρα και παλατια και λεωφορους..ειμαστε σοβαροι?
Η μιση Ευρωπη δεν θα λεγα,καπου ομως βρηκανε τα φραγκα και τα ξαναφτιαξανε μια χαρα..πως τα καταφεραν αραγε?ειχαν δικες τους πηγες,βοηθησανε και οι κτησεις,βολευτηκανε..εμεις παλι ειχαμε εμφυλιο..Και να μην τα παραλεμε,εφαγε η αντιπαροχη μερικα καλα τετραγωνα αλλα αν κρινουμε απο οτι περισσεψε δεν ηταν και προς θανατο κι ολας..Τα βλεπουμε με λιγο νοσταλγικο ματι και ααα παλια και αριστουργηματα τα περισσοτερα ειναι μαπα..Καλά μην τα παραλέμε κι όλας. Το 1945 ήταν ισοπεδωμένη η μισή Ευρώπη κι όμως μια χαρά τα κατάφεραν να φτιάξουν όμορφες πόλεις. Επίσης οι ελληνικές πόλεις όταν τελείωσε ο β' παγκόσμιος πόλεμος είχαν πανέμορφα μέγαρα και λεωφόρους αλλά τα περισσότερα διαλύθηκαν στις εποχές της αντιπαροχής.
Απο δω το 'χεις απο κει το 'χεις παλι στα αρχαια μου το γυρνας. Ξεκολλα λιγο, υπαρχουν κι αλλα πραγματα που ενδιαφερουν εναν τουριστα περα απο τα μαρμαρα. Δεν ειναι αυτα που λειπουν απο την Αθηνα.Θελω να δω την Αθηνα ενα θεματικο παρκο νεοκλασικων με αρχαιω..πρωτο τουριστικο προορισμο στην ευρωπη...γινεται...θελει επιμονη,προσπαθεια.σχεδιο,δεκαετιων..στησαμε μια σαχλολυμπιαδα διχως προοπτικη,καιρος να στησουμε ενα προτζεκτ με μελλον,για το καλο της πολης,της ελλαδας