• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιά είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδος;

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Ομορφότερο μέρος στην Ελλάδα κατά την άποψή μου πάντα είναι η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!!!! Το μέρος είναι τόσο μαγικό,ενεργειακό...Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκεί :D:D:D:D

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Τι να κάνω βρε παιδιά! Καθένας με τις ένοχες απολαύσεις του!

Traveller

Member
Ομορφότερο μέρος στην Ελλάδα κατά την άποψή μου πάντα είναι η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!!!! Το μέρος είναι τόσο μαγικό,ενεργειακό...Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκεί :D:D:D:D
Φυσικά, ειδικά Γενάρη - Φλεβάρη θα είναι ένα ποιήμα... γεμάτη κόσμο, εκδηλώσεις, δουλειές με άνετη πρόσβαση και καλό καιρό...

Είμαι περίεργος αυτά που γράφετε τα σκέφτεστε καθόλου?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φυσικά, ειδικά Γενάρη - Φλεβάρη θα είναι ένα ποιήμα... γεμάτη κόσμο, εκδηλώσεις, δουλειές με άνετη πρόσβαση και καλό καιρό...

Σε πληροφορώ ,μια φίλη μου τα παράτησε όλα και πήγε να ζήσει χειμώνα-καλοκαίρι στη Σαμοθράκη και δε το μετάνιωσε ποτέ. Έκανε δυο παιδάκια και ζει μια χαρά, αξιοπρεπώς και μέσα στη φύση.

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓

Είναι άσχημο όταν ο κόσμος δεν αποδέχεται την διαφορετικότητα και έναν άλλο τρόπο ζωής από τα δικά του δεδομένα.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε ο κόσμος,ούτε οι εκδηλώσεις.Όσον αφορά τον καιρό δεν με απασχολεί καθόλου.Ο άνθρωπος μπορεί και επιβιώνει από τη φύση του σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

athina73

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο ακόμη
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Ποια τα Γιάννενα? Ρε σεις μην πίνετε πρωϊ-πρωϊ... για Ελλάδα, που όλες οι πόλεις είναι για τα μπάζα, μια χαρά είναι τα Γιάννενα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας...
Mακάρι να μπορούσα να έπινα ρε traveller αλλά είμαι έγκυος και δεν πίνω τίποτα αυτό τον καιρό...οι ορμόνες μπορεί να φταινε...δεν τρελενόμαστε απλά από τα μπάζα διαλέγουμε το καλύτερο...αυτο δεν είναι το θέμα μας;

chrisbd

Member
Το θέμα είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδος και όχι σε πιο μέρος θα ήθελα να ζήσω γιατί και γω θα θεωρούσα το πιο όμορφο μέρος το χωριό μου για να ζήσω αλλά ανάθεμα και αν το ξέρει κανείς....
Αιτολογείστε πια είναι η ομορφότερη πόλη στην Ελλάδα βάζοντας κάποια κριτήρια. Οχι που πέρασα ωραία με την γκόμενα-ο αλλά το πανέμορφο τοπίο ίσως, τα ωραία πάρκα, η καθαριότητα, τα αξιοθέατα της, οι δρόμοι της κλπ και να υπάρχει και κάποιο πληθυσμιακό κριτήριο πόλεις δηλαδή άνω των 30000 ....Αλλιως διαβάζουμε επιθυμίες του τύπου ''αν δεν είμαι αυτός που ποιος θα ήθελα να είμαι''...

Traveller

Member
Σε πληροφορώ ,μια φίλη μου τα παράτησε όλα και πήγε να ζήσει χειμώνα-καλοκαίρι στη Σαμοθράκη και δε το μετάνιωσε ποτέ. Έκανε δυο παιδάκια και ζει μια χαρά, αξιοπρεπώς και μέσα στη φύση.
Να υποθέσω ότι, κούφια η ώρα, αν αρρωστήσει θα πάει στο Νοσοκομείο Σαμοθράκης ή πάλι κούφια η ώρα, αν τα πράγματα ζορίσουν θα πάρει ένα από τα πολλά πλοία της γραμμής και θα πάει στην Αλεξανδρούπολη για να γίνει καλά ε? Επίσης τα παιδιά της θα πάνε Πανεπιστήμιο στη Σαμοθράκη, έτσι δεν είναι? Και οι δουλειές τις αν είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ειδικά τον χειμώνα θα πηγαίνουν περίφημα...

Είναι άσχημο όταν ο κόσμος δεν αποδέχεται την διαφορετικότητα και έναν άλλο τρόπο ζωής από τα δικά του δεδομένα.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε ο κόσμος,ούτε οι εκδηλώσεις.Όσον αφορά τον καιρό δεν με απασχολεί καθόλου.Ο άνθρωπος μπορεί και επιβιώνει από τη φύση του σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Ω μα βέβαια!! είναι θέμα διαφορετικού τρόπου ζωής, να τρέμεις μην αρρωστήσει το παιδί σου, να μην υπάρχει σοβαρό σχολείο, συγκοινωνίες και φυσικά να μην υπάρχουν δουλειές για να ζήσεις, στο παραδεισένιο μέρος που διάλεξες να περάσεις τον βίο σου... εμ καλό μου η ζωή δεν είναι λουλούδια κι αγάπες στους καταρράκτες στο Φεγγάρι... για να ζήσεις θες δουλειά, για να μην πεθάνεις θες νοσοκομεία και συγκοινωνία και για να περάσει καλά το παιδί σου θέλει παρέα και εκπαίδευση... η Σαμοθράκη μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να πας χαβαλέ ένα μήνα διακοπές το καλοκαίρι, αλλά μάλλον εφιάλτης για να ζήσεις εκεί όλη σου την ζωή... εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν... αν δεν σε ενδιαφέρει η διασκέδαση, η παρέα, η επιμόρφωση, δεν έχεις παιδιά, την βγάζεις με ραδίκια από τα χωράφια ή έχεις θείο στο Τσικάο που σου στέλνει το τσεκ κάθε μήνα και έχεις υπογράψει συμβόλαιο ότι δεν θα πάθεις τίποτε σοβαρό τότε πάσο...

Mακάρι να μπορούσα να έπινα ρε traveller αλλά είμαι έγκυος και δεν πίνω τίποτα αυτό τον καιρό...οι ορμόνες μπορεί να φταινε...δεν τρελενόμαστε απλά από τα μπάζα διαλέγουμε το καλύτερο...αυτο δεν είναι το θέμα μας;
Βρε δίκιο έχεις, από τα μπάζα ένα από τα καλύτερα Ελληνικό μπάζα είναι τα
Γιάννενα, αλλά εκείνο το ρημάδι το Λονδίνο τι το ανακάτεψες?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom