• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιά είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδος;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως δεν τη θελω ουτε στα ωραιοτερα ουτε στα ασχημοτερα μερη:D
Και ειναι μεγαλο μου κριτηριο για το αν θα ζουσα ή οχι καπου.
(Εξαιρουνται τας Λονδρας και τα τροπικα μερη):haha:

athina73

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο ακόμη
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Εχουν θαλασσα τα Γιαννενα;
Τι να την κάνεις τη θάλασσα μπροστά στην ομορφιά της λίμνης.....και το Λονδίνο δεν έχει θάλασσα....αλλά σου αρέσει έτσι δεν είναι tripakia;;;για ξανασκέψου το λίγο λοιπόν για τα γιάννενα...είναι το Λονδίνο της Ελλάδας λένε....

Traveller

Member
Ποια τα Γιάννενα? Ρε σεις μην πίνετε πρωϊ-πρωϊ... για Ελλάδα, που όλες οι πόλεις είναι για τα μπάζα, μια χαρά είναι τα Γιάννενα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας...

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τι να την κάνεις τη θάλασσα μπροστά στην ομορφιά της λίμνης.....και το Λονδίνο δεν έχει θάλασσα....αλλά σου αρέσει έτσι δεν είναι tripakia;;;για ξανασκέψου το λίγο λοιπόν για τα γιάννενα...είναι το Λονδίνο της Ελλάδας λένε....

Καλύτερα να αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς γιατί τον traveller δεν τον βλέπω καλά!:D

Με πρόλαβε κιόλας!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω δεν σ' εβρισα...

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Κι εγώ φαν των Ιωαννίνων (μου αρέσουν οι πόλεις που έχουν λίμνες!). Επίσης μου αρέσουν τα Χανιά, το Ρέθυμνο, η πόλη της Ρόδου για την ποιότητα ζωής, η Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή και, όσο αισχρό και αν φαίνεται στους περισσότερους, η Τρίπολη!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κι εγώ φαν των Ιωαννίνων (μου αρέσουν οι πόλεις που έχουν λίμνες!). Επίσης μου αρέσουν τα Χανιά, το Ρέθυμνο, η πόλη της Ρόδου για την ποιότητα ζωής, η Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή και, όσο αισχρό και αν φαίνεται στους περισσότερους, η Τρίπολη!
Να το κοιτάξεις! Ίσως είναι πιο σοβαρό απ' οτι φαίνεται!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ετσι οπως παμε σε λιγο θα διαβασουμε πως ομορφοτερη πολη της Ελλαδος ειναι το Αγρινιο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom