• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ποδοσφαιρικός τουρισμός

harmem

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπορντο-Παρισι
Ωραιες στιγμες..Ο αθλητισμος μας ενωνει!!Μας φερνει πιο κοντα..Ειδικα στο Ελλαdα..το πιο κοντα που μπορει να μας φερει ειναι σε κανενα δωματιο στο κρατικο..Που ακομα και εκει ελπιζεις να μη σε βαλουν με αντιπαλο γιατι δεν θα μεινει ουτε ορος!Πρωτη φορα ταξιδευω εξω με την ομαδα και το περιμενω πως και πως..(Μπορντο 17/3)
Eγω μια μερα πριν... Παμε γεραααααα... για τουρισμο... (γιατι απο τη συνεχεια της διοργανωσης θα εχουμε βγει εξω απο το πρωτο ματς...και ελπιζω να μη βγω αληθινος). Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει ομως. Ειμαστε με την ομαδα και με θετικο και με αρνητικο αποτελεσμα απο το πρωτο ματς γι' αυτο και εκλεισα αεροπορικα - τρενα την ημερα της κληρωσης. Ο,τι γινει...

cave

Member
βασικα ρε μαγκες απο τουμπα ειμαι και φυσικα δεν μπορει να ειμαι κατι αλλο εκτος απο την ομαδα που ειναι αυτη που διδαξε τοσα χρονια τον ποδοσφαιρικο τουρισμο στην ελλαδιτσα αλλα ενα ταξιδι στην ευρωπη σε καποια γηπεδαρα πολυ θελω να κανω. μηπως ψηνεται κανενας για παρεα?

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
giwrgos;....καταλαβαινεις οτι εγινε και μια αδελφοποιηση μεταξυ μας said:
Αν σου μεινε καβάτζα κάποιο αναμνηστικό του ΄¨Αρη να το ανταλλάξεις με τον γείτονά σου τον cave :D

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
βασικα ρε μαγκες απο τουμπα ειμαι και φυσικα δεν μπορει να ειμαι κατι αλλο εκτος απο την ομαδα που ειναι αυτη που διδαξε τοσα χρονια τον ποδοσφαιρικο τουρισμο στην ελλαδιτσα αλλα ενα ταξιδι στην ευρωπη σε καποια γηπεδαρα πολυ θελω να κανω. μηπως ψηνεται κανενας για παρεα?
φιλε συντοπιτη συνφορουμίτη
καλό θα ήταν να μπορέσεις να συνδυάσεις μεσα σε ενα πενθημερο να δεις 2 αγωνες στην γηπεδάρα... πχ αγωνα πρωταθληματος πχ σαββατο-κυριακη και αγωνα τσαμπιονς λιγκ την τριτη η την τετάρτη...

ιδανική περιοδο για ενα τετοιο συνδυασμο ειναι ο σεπτεμβρης οκτώμβρης, νοεμβρης δεκέμβρης φλεβάρης,

πχ να πας μοναχο και να δεις αγωνα για την μπουντεσλιγκα το σαββατο και την τριτη η την τετάρτη αγωνα ευρωπαικο.
τετοιες αθλητικές εκδρομές κανουν οι φιλοι ξενων ομαδων στην πολη μας.
ξερω φιλο που ειδε 2 αγωνες της μπαγιερν μονάχου.

τωρα οπου μοναχο βάλε μιλανο, βαλε μαδρίτη, βαρκελώνη και όχι μόνο!!!

θα πρεπει οταν κλεινεις τα αεροπορικα εισιτήρια να επισκεφτεις και το σάιτ της ομάδας οπου υπάρχει το αγωνιστικο προγραμμα με τις ημερομηνίες της ομάδας της αρεσκείας σου

Donnie darko

Banned
Φίλε cave εγώ είμαι μέσα για ευρωπαικό ματσάκι,αρκεί να βολέψουν οι ημερομηνίες.Αφού είσαι και ΠΑΟΚΑΡΑ όλα καλά.....

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Αν σου μεινε καβάτζα κάποιο αναμνηστικό του ΄¨Αρη να το ανταλλάξεις με τον γείτονά σου τον cave :D
:haha::haha::haha:φοβερη ιδεα...:clap::clap:θα βαλουμε τα λαβαρα στη μεση και με μια χειραψια θα χαμογελαμε στο φακο...:haha::haha::haha:σαν τους πολιτικους...:haha::haha: ξεχειλιζει ο πολιτισμος στην εξωτικη ανω τουμπα..:haha::haha::haha:

bubka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικο-Αβανα
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Χιλή
BOCA JUNIORS

Παλικαρια χερετω ολους τους παραπανω.5/03/2010 θα ειμαι Αργεντινη Μπουενος Αιρες,7/03/2010 παιζει Boca - Racing οποτε σιγουρα θα ειμαι εκει .........χωρις βεβαια την κοπελια μαζι μου αφου θα την αφησω στο ξενοδοχειο στην πισινα!!!!
Βαζω ομως ενα στοχο για ολους μας...Ιουνιο Ν.Αφρικη για το μουντιαλ,ολα τα λεφτα,αν θελει κανενας το συζηταμε!!!

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Φιλε αν ψαξεις καπου υπαρχει αναλογο θεμα για Ν.Αφρικη..Εγω θελω να ρωτησω καποιον αν εχει παει σε καποιον ποδοσφαιρικο αγωνα στο Παρισι..Θα ηθελα να παω και σε εναν Γαλλικου πρωταθληματος,1 η 2 κατηγορια δε με πειραζει,μιας και η γνωστη ομαδα του Παρισιου αγωνιζεται εκτος εδρας εκεινο το ΣΚ..20-21 / 3..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom