φαση θα ειχε αλλα ετοιμαζω αλλο ταξιδακι και τα φραγκα δεν φτανουν για παραπανω...σιγουρα δεν θα πας στο μπορντω αλλα σε κανα εμιρειτς καταλονια αλλιανζ. γηπεδαρες γενικα δεν με νοιαζει αν υποστηριζω καποιον αλλα να δω μπαλιτσα ατμοσφαιρα αλλα και να κανω τις βολτες μου κανα κλαμπιγκ να γουσταρω. τι λες εισαι μεσα για παρεακι?
θα ημουν πολυ τυχερος αν εβλεπα αυτο το ματς..το ματς που ειδαμε ηταν για την απερτουρα της βολιβιας μεταξυ της the strongest-oriento petrolero(2-0)..και οντως οπου και αν ρωτουσαμε ξεραν το νατσο,τον αρη,την θεσσαλονικη και την ελλαδα γενικοτερα.....συγκεκριμενα ηξερα οτι η ομαδα αυτη φοραει κιτρινομαυρα οποτε καταλαβαινεις οτι εγινε και μια αδελφοποιηση μεταξυ μας,καθως εγω ειχα ηδη προμηθευτει απο τη μπουτικ του αρη διαφορα διακριτικα και τα ανταλλαξαμε με δικα τους......εχω και σχετικες φωτο που θα ανεβασω συντομα....παντως η εμπειρια ηταν ανεπαναληπτη και ευχαριστω το θεο που με αξιωσε να τη ζησω.....Είδες παιχνίδι στη Λα Παζ ρε θηρίο;
Μη μου πεις οτι ειδες το 6-0 με την Αργεντινη...
( Πήγες να δεις τον Νατσο Γκαρσία σίγουρα)
και φυσικα θα νικησουμεΩραιες στιγμες..Ο αθλητισμος μας ενωνει!!Μας φερνει πιο κοντα..Ειδικα στο Ελλαdα..το πιο κοντα που μπορει να μας φερει ειναι σε κανενα δωματιο στο κρατικο..Που ακομα και εκει ελπιζεις να μη σε βαλουν με αντιπαλο γιατι δεν θα μεινει ουτε ορος!Πρωτη φορα ταξιδευω εξω με την ομαδα και το περιμενω πως και πως..(Μπορντο 17/3)