• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ποδοσφαιρικός τουρισμός

cave

Member
δεν ξερω εαν υπαρχουν αλλοι σαν εμενα αλλα για μενα δεν υπαρχει καλυτερο απο τον συνδυασμο ποδοσφαιρικου πολιτισμου και τουρισμου. εαν καποιος ομως υπαρχει και θελει να παμε παρεακι ειμαι μεσα.

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
φιλε ωραια τα λες αλλα δε διευκρινισες ομαδα! αλλο να πας στο bordeaux κι αλλο στη ρωμη! Προσωπικα δεν εχω συνδυασει ποτε ταξιδι με ποδοσφαιρικο αγωνα αν κ πολυ θα το ηθελα! Η ατμοσφαιρα ειναι ολα τα λεφτα!

cave

Member
γηπεδαρες

σιγουρα δεν θα πας στο μπορντω αλλα σε κανα εμιρειτς καταλονια αλλιανζ. γηπεδαρες γενικα δεν με νοιαζει αν υποστηριζω καποιον αλλα να δω μπαλιτσα ατμοσφαιρα αλλα και να κανω τις βολτες μου κανα κλαμπιγκ να γουσταρω. τι λες εισαι μεσα για παρεακι?

Donnie darko

Banned
Το καλύτερο είναι να συνδυάζεις τουρισμό με μπάλα.Συμφωνώ απόλυτα,πέρυσι είχα πάει Βαρκελώνη στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ Μπάρτσα-Τσέλσι.Απίστευτο συναίσθημα,μπαλάρα και κυρίως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δεν έχει σχέση με τα δικά μας μίζερα και αρρωστημένα φαινόμενα.Απο τότε δεν ξαναπάτησα το πόδι μου σε γήπεδο της Ελλάδας.....
Είμαι απο Θεσσαλονίκη,χρόνια οπαδός του ΠΑΟΚ αλλά και η κοροιδία έχει κάποια όρια.Θα πληρώσω 40 ευρώ να δώ το παιχνίδι με τον Παναθηναικό την κυριακή,όταν με τα ίδια λεφτά είδα τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ;Έξω η μπάλα είναι χαρά,θέαμα υψηλού επιπέδου.Έφυγα απο το γήπεδο γεμάτος εικόνες,ευχαριστημένος απο αυτό που είδα, κυριαρχούσε ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και ο απόλυτος σεβασμός στον πελάτη-φίλαθλο.......

thanos_madrid

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
Δε θα διαφωνήσω. Μετά από πολλά ταξίδια, μπορώ να πω ότι ο συνδυασμός ταξιδιού μαζί με την παρακολούθηση κάποιου ποδοσφαιρικού αγώνα είναι κάτι το φοβερό. Ως οπαδός της Real Madrid έχω κάνει πολλά ταξίδια στη Μαδρίτη και σε άλλες ισπανικές και ευρωπαϊκές πόλεις που κατά καιρούς έχει παίξει η ομάδα. Είναι πραγματικά ωραίος αυτός ο συνδυασμός...

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
σιγουρα δεν θα πας στο μπορντω αλλα σε κανα εμιρειτς καταλονια αλλιανζ. γηπεδαρες γενικα δεν με νοιαζει αν υποστηριζω καποιον αλλα να δω μπαλιτσα ατμοσφαιρα αλλα και να κανω τις βολτες μου κανα κλαμπιγκ να γουσταρω. τι λες εισαι μεσα για παρεακι?
φαση θα ειχε αλλα ετοιμαζω αλλο ταξιδακι και τα φραγκα δεν φτανουν για παραπανω...

Γενικα μιλωντας, σχετικα μ αυτο που ειπαν κ οι υπολοιποι, μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερον να παω στο εξωτερικο να δω την αγαπημενη μου ομαδα παρα να δω απλα 2 μεγαλες ομαδες να παιζουν. Οχι πως θα ειναι ασχημα, αλλα οταν ειναι η αγαπημενη σου ομαδα το ζεις περισσοτερο!

XRISTOS71

Member
ποδοσφαιρικός τουρισμός !!!!

απλά τέλεια ...Τουμπα, Χαριλάου ,Αλκαζάρ τέλειες εκδρομές με συνοδεία ξύλου πρίν κατα και μετα το τελος των αγώνων .....

μπράβο βρε cave !!!! τι μου θυμισες τωρα ................

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
τελικα ειναι πολυς ο κοσμος που γουσταρει τον αθλοτουρισμο....:clap::clap:..φιλε κειβ εννοειτε πως με αφορμη ενα αθλητικο και δη ποδοσφαιρικο γεγονος εχω γνωρισει μερη που ισως δεν θα πηγαινα ποτε...;).αλλα και χωρις αυτην καθαυτην την αφορμη εννοειτε πως παντα ψαχνεις να βρεις αν στο μερος οπου εχεις προγραμματισει να πας συνδυαζεται ημερολογιακα με καποιο ματς εκει...:cool:..βεβαια το δυσκολο ειναι οταν εισαι με τη κοπελα σου και πρεπει σε ελαχιστο χρονο να τις εξηγησεις ποσο σημαντικο ειναι για σενα το να δεις εστω απο κοντα καποιο ναο του ποδοσφαιρου..:haha::haha::lol:..(αν δεν σε γκρινιαξει και δε σε κανει μουτρα,τι να πω?..εισαι τσακαλι..:haha::haha:)βεβαια δε πρεπει να ξεπερνας τα ορια,οπως π.χ. καναμε στη λα παζ φετος,οπου απο το αεροδρομιο παρατησαμε το γκρουπ και μπηκαμε σε ενα ταριφα να μας παει αρον αρον στο παιχνιδι που ξεκινουσε σε λιγα λεπτα.:shock:..ουτε ξενοδοχεια,ουτε τσεκ-ιν ουτε τιποτα..:).ασε που απο τη βιασυνη μας να ανεβουμε τα σκαλια μας βγηκε η καρδια απ'εξω..βλεπεις ξεχασαμε οτι ειμαστε λιγο ψηλα για ταρζανιες..:haha::haha:..

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Είδες παιχνίδι στη Λα Παζ ρε θηρίο;
Μη μου πεις οτι ειδες το 6-0 με την Αργεντινη...
( Πήγες να δεις τον Νατσο Γκαρσία σίγουρα)

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Είδες παιχνίδι στη Λα Παζ ρε θηρίο;
Μη μου πεις οτι ειδες το 6-0 με την Αργεντινη...
( Πήγες να δεις τον Νατσο Γκαρσία σίγουρα)
θα ημουν πολυ τυχερος αν εβλεπα αυτο το ματς:p:p..το ματς που ειδαμε ηταν για την απερτουρα της βολιβιας μεταξυ της the strongest-oriento petrolero(2-0)..και οντως οπου και αν ρωτουσαμε ξεραν το νατσο,τον αρη,την θεσσαλονικη και την ελλαδα γενικοτερα...:clap::clap:..συγκεκριμενα ηξερα οτι η ομαδα αυτη φοραει κιτρινομαυρα οποτε καταλαβαινεις οτι εγινε και μια αδελφοποιηση μεταξυ μας,καθως εγω ειχα ηδη προμηθευτει απο τη μπουτικ του αρη διαφορα διακριτικα και τα ανταλλαξαμε με δικα τους....:clap::p:clap::p..εχω και σχετικες φωτο που θα ανεβασω συντομα..:D:D..παντως η εμπειρια ηταν ανεπαναληπτη και ευχαριστω το θεο που με αξιωσε να τη ζησω.....:clap::D

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Ωραιες στιγμες..Ο αθλητισμος μας ενωνει!!Μας φερνει πιο κοντα..Ειδικα στο Ελλαdα..το πιο κοντα που μπορει να μας φερει ειναι σε κανενα δωματιο στο κρατικο..Που ακομα και εκει ελπιζεις να μη σε βαλουν με αντιπαλο γιατι δεν θα μεινει ουτε ορος!Πρωτη φορα ταξιδευω εξω με την ομαδα και το περιμενω πως και πως..(Μπορντο 17/3)

panpan

Member
Ωραιες στιγμες..Ο αθλητισμος μας ενωνει!!Μας φερνει πιο κοντα..Ειδικα στο Ελλαdα..το πιο κοντα που μπορει να μας φερει ειναι σε κανενα δωματιο στο κρατικο..Που ακομα και εκει ελπιζεις να μη σε βαλουν με αντιπαλο γιατι δεν θα μεινει ουτε ορος!Πρωτη φορα ταξιδευω εξω με την ομαδα και το περιμενω πως και πως..(Μπορντο 17/3)
και φυσικα θα νικησουμε:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα