giwrgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περου,Περου,Περου,Περου..
καλησπερα σε ολους..θελω να ρωτησω το εξης:Τον ιουλιο προκειται να ερθει μια κοπελα απο το Περου και θα τη φιλοξενησω.με ρωτησε αν μπορω να της στειλω μια ''carta de invitacion'',με την οποια,αν καταλαβα καλα,θα γλυτωσει πολυ ταλαιπωρια(και εξοδα???)οσο αναφορα το ταξιδι της εδω και την εκδοση της βιζας της..:roll:απο τη πρεσβεια μας στη Λιμα με ενημερωσαν οτι θα πρεπει να κανω μια υπεθυνη δηλωση και να αναλαβω ολη την ευθυνη για την εδω διαμονη της,καθως και οτι εχω την ολοκληρωτικη ευθυνη ως προς την ασφαλη επιστροφη της στο Περου..
Τα εχω μπερδεμενα στο κεφαλι μου,η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να μιλησω και πολυ,λογω κοστους,με την πρεσβεια μας εκει,και ετσι θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει να καταλαβω τι πρεπει να κανω,με τι χαρτια,αν υπαρχει καποια ''ντριμπλα'' στην ολη φαση και αν χρειαζεται καποια εξοδα ως προς την εκδοση της..
ευχαριστω πολυ
Τα εχω μπερδεμενα στο κεφαλι μου,η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να μιλησω και πολυ,λογω κοστους,με την πρεσβεια μας εκει,και ετσι θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει να καταλαβω τι πρεπει να κανω,με τι χαρτια,αν υπαρχει καποια ''ντριμπλα'' στην ολη φαση και αν χρειαζεται καποια εξοδα ως προς την εκδοση της..
ευχαριστω πολυ