• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Πληροφοριες για Στουτγκαρδη παρακαλω

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Γεια σας μηπως μπορειτε να μου πειτε περισσοτερα πραγματα για στουγκαρδη..
θα παω τελειως μονη και θελω πληροφοριες με το που φτανω εκει πως?
με τι ? φτανω στο κεντρο
θα μεινω κοντα στο σιδηροδρομικο σταθμο..
εχει μετρο τρενο?
εχει καποιο ονομα?
που ακριβως ειναι στο αεροδρομιο..
γιατι και για την ρωμη μου ναν αλλα το τρενο ηταν παναγια βοηθα... 10 ατομα ρωτησα για να το βρω..
ελπιζω εδω να μαι πιο τυχερη και να μου δωσετε σαφεις απαντησεις..
θα παω για 3 βραδια τι αξιζει να δω...
καμια καλη ιδεα..
περιμενω νεα σας
ευχαριστω σοφια
και τωρα που σας βρηκα ασχετο αλλα ταξιδιαρικο ...φαγητου... μηπως κανεις ξερει πιο ειναι το περιβοητο εστιατοριο στη θεσνικη του Μποτινι?
Μου εταξαν κερασμα αν το βρω εκει... ε κριμα ειναι να το χασω αντε παιδια μη το βαλω κουιζ...

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Σχετικά με το ερώτημα σου το εστιατόριο του κ. Μποτρίνι στην Θεσσαλονίκη είναι το «Ristorarte» στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. ή αλλιώς ArtO2 Ristorarte Teloglion αλλα δεν ειναι δικο του, επιμελείται το μενου. Αγ. Δημητρίου 159Α

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γεια σας μηπως μπορειτε να μου πειτε περισσοτερα πραγματα για στουγκαρδη..
θα παω τελειως μονη και θελω πληροφοριες με το που φτανω εκει πως?
με τι ? φτανω στο κεντρο
θα μεινω κοντα στο σιδηροδρομικο σταθμο..
εχει μετρο τρενο?
εχει καποιο ονομα?
Με το S-bahn από το σταθμό του αεροδρομίου. Εξυπηρετούν οι γραμμές S2 και S3, και σου κάνει οποιαδήποτε κατεύθυνση εκτός από Filderstadt. Η διαδρομή είναι 27 λεπτά.

που ακριβως ειναι στο αεροδρομιο..
γιατι και για την ρωμη μου ναν αλλα το τρενο ηταν παναγια βοηθα... 10 ατομα ρωτησα για να το βρω..
ελπιζω εδω να μαι πιο τυχερη και να μου δωσετε σαφεις απαντησεις...
Δε θυμάμαι να χρειάστηκα προσπάθεια για να το βρώ... Ακολουθείς τις ταμπέλες για S-bahn.

θα παω για 3 βραδια τι αξιζει να δω...
καμια καλη ιδεα..
περιμενω νεα σας
Τη Staatsgalerie, τα Μουσεία Mercedes-Benz και Porsche, το Schloss, τις πλατείες στο κέντρο της πόλης, το πάρκο Schlossgarten, και την ανάμιξη νέων και παλιών κτηρίων στην παλιά πόλη.
Αλλά αυτά τα καλύπτεις σε 1-2 μέρες. Πάρε καλύτερα τα μπαγκάζια σου και πετάξου 1-2 μέρες στη Heidelberg (1 ώρα με το τρένο). Ακόμα και daytrip κάντο αν δε μπορείς να μείνεις, αλλά μην τη χάσεις...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για Στουτγαρδη δεν γνωριζω, αλλα συμφωνω με τον Taver για Χαιλδεβεργη! Αξιζει με το παραπανω η παλια της πολη!

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
χαιδεβεργη εχω παει 2 φορες ευχαριστω ολους... αν κατι ακομα εχετε να μου πειτε περιμενω...

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
μαλλον τα μερη που λετε τα εχω παει ολα....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τι να σε κανουμε βρε Σοφια που εισαι και κοσμογυρισμενη!

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
παιδια δεν μου λετε πως λενε το κενρικο δρομο με την αγορα στη στουγκαρδη..... και γενικα τους εμπορικους δρομους με τα ειδη σπιτιου...
ευκολα πραγματα ζηταω ...χιχι

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Επειδή υπάρχει περίπτωση να φύγουμε Στουτγκάρδη ένα σαβ/κο τέλος Οκτωβρίου μπορείτε να μου προτείνετε ξενοδοχείο και φθηνά αεροπορικά χωρίς πολλές ώρες αναμονής σε αεροδρόμια;Η germanwings πάει απευθείας να την εμπιστευθώ;

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Επειδή υπάρχει περίπτωση να φύγουμε Στουτγκάρδη ένα σαβ/κο τέλος Οκτωβρίου μπορείτε να μου προτείνετε ξενοδοχείο και φθηνά αεροπορικά χωρίς πολλές ώρες αναμονής σε αεροδρόμια;Η germanwings πάει απευθείας να την εμπιστευθώ;
Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ γιατί θα πάμε για συνέντευξη και πρέπει να κλείσουμε αεροπορικά και ξενοδοχείο;Και αν μπορείτε να μου προτείνετε μέρη για φαγητό και επειδή μπορώ να δώ μόνο ένα αξιοθέατο ποιο να ήταν αυτό;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom