djeleni
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Καλησπέρα!Καλησπέρα θα είμαι από 10-17 Αυγούστου στην Πάρο και την Ίο (3 μέρες στο κάθε ένα).
Θα ήθελα την βοήθεια σας για καλές οργανωμένες παραλίες ,καλά ,μπαράκια , ελλινάδικα και για καλό φαγητό σε όσο γίνεται λογικές τιμές.
Ποιες είναι οι τιμές γενικά στο νησί?
Μας συμφέρει να νοικιάσουμε μηχανές ή αυτοκίνητο. Θα είμαστε 6 άτομα!
Γνωρίζεται κάποιο φτηνό ξενοδοχείο να μου προτείνεται?
Ευχαριστώ
Για Πάρο έχω να προτείνω τα εξής:
1. Παραλίες: Πούντα beach (προσοχή γιατί υπάρχει και χωριό Πούντα, απ' όπου παίρνεις το καράβι για Αντίπαρο.), Σάντα Μαρία, Χρυσή ακτή, Κολυμπήθρες. όμορφες παραλίες, καλά οργανωμένες. Στην Πούντα βρίσκεται το περίφημο Punda beach bar!
2. Πολλά μπαράκια (αλλά και clubs) που παίζουν ελληνική και ξένη μουσική μέχρι πρωϊας θα βρείτε στη Νάουσα. Πρόκειται για το κατεξοχήν μέρος για διασκέδαση στην Πάρο και μαζεύεται πολλή νεολαία εκεί. Οπότε θα σε συμβούλευα να μείνετε Νάουσα.
3. Για καλό φαγητό σε λογικές τιμές προτείνω το "Τακίμι". Πρόκειται για ένα μαγαζί με νοστιμότατα πιάτα, ευγενικό προσωπικό. Αν είστε τυχεροί, ίσως πετύχετε και live μουσική. Βρίσκεται κοντά στην αφετηρία των ΚΤΕΛ στη Νάουσα. https://www.facebook.com/pages/Mousiko-Kafeneio-to-Takimi/128190517258479
Εμάς μας άρεσε πολύ και το κάναμε στέκι, όσο μείναμε στην Πάρο.
4. Γενικά, οι τιμές στο νησί είναι τσιμπημένες, αλλά με μια έρευνα μπορείς να βρεις και οικονομικά μέρη για φαγητό ή ποτό.
5. Ξενοδοχείο δεν έχω να σου προτείνω, καθώς μας φιλοξενούσε μια φίλη μας. Επίσης, δεν μπορώ να βοηθήσω ως προς το τι είναι καλύτερα να νοικιάσετε.
Αν χρειαστείς έξτρα πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις.