Rebequita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
Η Phong Nha cave ειναι πολύ κοντά στην πόλη, με τα πόδια πας. Για την paradise cave και την dark cave χρειάζεσαι μεταφορικό. Αν οδηγάς μηχανάκι μπορείς να νοικιάςεις και να πας χωρίς τουριστικό.Βιετνάμ δεν έχω πάει ακόμα. Το σχεδιάζω για γαμήλιο τον Απρίλη. Δεν ξέρω αν είστε της δραστηριότητας αλλά έχω βρει μια πολύ ωραία εκδρομή στο Phong Nha-Ke Bang National Park.
http://phongnhatourism.com.vn/en/phong-nha-daily-tours/
Επίσης δε θα άφηνα απ' έξω το Tam Coc και το Hang Mua για την θέα.
Σε κόντινη απόσταση απο το Hanoi τα χωριά Bat Trang (pottery village) και Le Mat (snake village). Ξαναλέω δεν έχω πάει ακόμα. Τα παραπάνω τα έχω βρει έπειτα από ψάξιμο. Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία, ας μας πει την γνώμη του...
Μην αφήσεις έξω την Ninh Binh και πάρε τον Toan οδηγό να σε γυρίςει παντού με το μηχανάκι του σε τρεις μέρες. Πανέμορφη περιοχή με λίγους τουρίστες.
Επίσης μην αμελήσεις να επισκεφτείς την Sapa και να πάρεις ως οδηγό την γλυκύτατη Τom Tom.
Attention!!! To Dalat είναι must προορισμός. Είναι όμορφο, δροσερό και έχεις πληθώρα επιλογών στα περίχωρα αν νοικιάσεις μηχανάκι ή πάρεις οδηγό.
Tip: Χρησιμοποίησε ΑΤΜ της Citibank όπου βρεις, μπορείς να κάνεις αναλήψεις εως 15.000.000 VND, ενώ απο αλλες τράπεζες μεχρι 3.000.000 έχεις όριο.