sriaroon482
Member
εζησα εκει ενα διαστημα.υσηχο νησι.αμαξι εχει στα Καταπολα και στην Αιγιαλη στα δυο λιμανια του νησιου.απο Αιγιαλη η χωρα ειναι 25 χιλ και τα καταπολα 8-9. ειναι μερος για οικογενεια.εχει τα παντα πιτσαρια καφετεριες .εχει μια μαγικη ατμοσφαιρα.οι τιμες οσο θυμαμαι ειναι λογικες.η βενζινη ειναι φαρμακη.αλλα ενταξει η αποστασεις ειναι μικρες.αν το καραβι την ημερα που πατε σταματαει στο λιμανι της Αιγιαλης η χωρα ειναι κοντα.η παναγια η χοζοβιοτισα ειναι 2χιλ απο την χωρα.Καλησπέρα σε όλους. Μετά από χρόνια, ετοιμάζομαι για εξόρμηση στο Αιγαίο και ένα από τα νησιά που σκέφτομαι είναι η Αμοργός. Διάβασα όλα τα ποστ και πράγματι είναι αρκετά αναλυτικά. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές, αφού θα έχω μαζί μου και τα παιδιά μου ηλικίας 7,5 και 5 ετών. Είναι οργανωμένες οι παραλίες; Θα έχω αυτοκίνητο μαζί μου..
εγω δεν θα ξαναπηγαινα.για λιγες μερες καλα ειναι.για πολυ οποιος δεν του αρεσει η πολη υσηχια δεν.πολλες ωρες το καραβι.φευγει 17.00-17.30 απο Πειραια και φτανει μετα τις 2 .και περναει χαραματα 06.00 απο τι θυμαμαι γιατι ερχεται απο Ασρυπαλαια .παραλιες εχει στην Αιγιαλη στα Καταπολα και κανα δυο μικρουλες.αν θελετε να πατε κουφονησια υπαρχει ο σκοπελιτης αλλα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα.
Last edited by a moderator: