Klair
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Έχω μείνει και στη Χώρα και στην Αιγιάλη.Αμοργό καλύτερα σε Κατάπολα, Χώρα ή Αιγιαλή, θα υπάρχει μεταφορικό μέσο.
Θα συμφωνήσω με την @katkats. Μου άρεσε περισσότερο η διαμονή στην Αιγιάλη και οι βόλτες στα γύρω πανέμορφα χωριά (Θολάρια, Λαγκάδα, Ποταμός).
Ωραία και η χώρα, όμορφη, γραφική αλλά μου είχε φανεί πιο ήσυχη.
Η Αιγιάλη έχει περισσότερη ζωντάνια και επιλογές.
Και μια "άχρηστη πληροφορία" που ακόμα θυμάμαι από τη διαμονή μας στη χώρα:
Όπως απλώναμε τις πετσέτες μετά το απογευματινό μπάνιο, έτσι τις μαζεύαμε την επόμενη μέρα πριν ξεκινήσουμε πάλι για τη θάλασσα-μούσκεμα δηλαδή.
Edit: Θυμάμαι ότι πολύ καλό φαγητό τρώγαμε στην ταβέρνα του Νίκου στη Λαγκάδα. Το κατσικάκι του ήταν τότε ξακουστό. Έριξα μια ματιά στο TripAdvisor και με λύπη μου διάβασα ότι πλέον έχει χαλάσει την ποιότητα του φαγητού και είναι και ακριβός.
Στα Θολάρια τρώγαμε στο Πανόραμα που είχε κάθε βράδυ ζωντανή μουσική και γινόταν ωραίο γλέντι. Ο παππούς που είχε την ταβέρνα πρωτοστατούσε στο κέφι και το χορό. Πέρυσι είδα σε μια ταξιδιωτική εκπομπή (fatsabook νομίζω λεγόταν) ότι ο παππούς ζει και βασιλεύει και συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές στους θαμώνες του μαγαζιού.
Χάρηκα πολύ που τον είδα ακμαίο και ζωηρό και αναπόλησα τις πολύ ωραίες στιγμές που ζήσαμε σε αυτό το μαγαζί με το ωραίο φαγητό και τα άφθονα ρακόμελα.
Last edited: