γεια σου!γεια σας!θελω να μαθω πληροφοριες για την αμοργο.1)ποσο περιπου κοστιζουν τα εισιτηρια στα λεωφορεια;2)ποσο κοστιζει το καραβακι για να περασεις απο τον αγιο παυλο στη νικουρια;3)γινονται εκδρομες στα κουφονησια;ευχαριστω!:roll:
ευχαριστω παρα πολυ!!!γεια σου!
για τα λεωφορεια δεν ξερω να σου πω..
για να περασεις απο αγιο παυλο νικουρια νομιζω ηταν περι τα 10 ευρω (με επιστροφη), αν θυμαμαι καλα..(δεν μου χε φανει παντως υπερβολικο το ποσο, γιατι αλλιως θα το θυμομουν)!
εκδρομες στα κουφονησια?υπαρχει ο σκοπελιτης που ξεκιναει απο αμοργο και παει εκει..ομως, δεν κανει το δρομολογιο καθε μερα..μπορεις να πας το πρωι και να γυρισεις το βραδυ!
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!Κορίτσια ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.travelstories.gr/%ED%E7%F3%E9%DC-%E1%E9%E3%E1%DF%EF%F5/1632-%E1%EC%EF%F1%E3%FC%F2.html
θα βρείτε πάρα-πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες για Αμοργό.
Τον Αύγουστο του 2008 πάντως που πήγα ίσχυαν τα εξής:
Λεωφορεία:
• Η τιμή του εισιτηρίου ήταν από ?1 έως και ?3, ανάλογα με τη διαδρομή
• Οι διαδρομές ήταν:
Κατάπολα <-> Χώρα <-> Αγ.Παύλος <-> Αιγιάλη
Κατάπολα <-> Χώρα <-> Χοζοβιώτισσα <-> Αγ.Άννα
Αιγιάλη <-> Θολάρια
Αιγιάλη <-> Λααγκάδα
Κατάπολα <-> Καλοταρίτισσα
• Το πρόγραμμα με τις ώρες και τα δρομολόγια ήταν αναρτημένο στις στάσεις των λεωφορείων, καθώς και σε πάρα πολλά mini market.
Θαλάσσια ταξί:
• Η τιμή του εισιτηρίου πήγαινε-έλα νομίζω ήταν ?4, .
• Οι διαδρομές ήταν:
Αγ.Παύλος -> 1η παραλία -> 2η παραλία -> 3η παραλία (Νικουριάς)
Καλοταρίσσα <-> Γραμβούσσα
• Η συχνότητα των δρομολογίων ήταν ανά 30΄με το τελευταίο αν θυμάμαι καλά στις 18.30.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λεωφορεία και τα θαλάσσια ταξί καλέστε στα τηλέφωνα που θα βρείτε εδώ:
o ΚΤΕΛ και Ταξί στις Κυκλάδες
o Καλώς ήρθατε στις Μικρές Κυκλάδες και Αμορ&
Θα σου πρότεινα να μείνεις κιόλας στον Ανω Κουφονήσι γιατί πραγματικά αξίζει. Τώρα βέβαια εξαρτάται και απο το πρόγραμμα σου.γεια σας!θελω να μαθω πληροφοριες για την αμοργο.1)ποσο περιπου κοστιζουν τα εισιτηρια στα λεωφορεια;2)ποσο κοστιζει το καραβακι για να περασεις απο τον αγιο παυλο στη νικουρια;3)γινονται εκδρομες στα κουφονησια;ευχαριστω!:roll:
Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ μερικά πραγματάκια σχετικά με την Αμοργό πολύ συγκεκριμένα (διότι ξέρω πως έχουν ανοίξει πολλά σχετικά θέματα)
Φοβάμαι πως ελλείψει μεταφορικού μέσου, ο Άγιος Παύλος δεν είναι ιδανική επιλογή διαμονής. Το βράδυ-και όχι μόνο-θα εγκλωβίζονται στο ξενοδοχείο, μακριά από τη ζωή της Αιγιάλης.Με τα δρομολόγια των πλοίων δεν βγάζεισ άκρη στο διαδίκτυο, στο λέω γτ το έψαξα κ εγω για το συγκεκριμένο προορισμό!
Δες εδώ κάτωκάτω στη σελίδα την τιμή του διαμερίσματος 4
Διαμερίσματα και τιμές | Agios Pavlos Studios Αμοργός .
Στη Δονούσσα απο οτι ξέρω έχει ελ΄χιστα καταλύματα οπότε καλό θα είναι να κλείσεις πριν πας. Αν πάλι θέλεισ να το ρισκάρεις κ τελικά δεν βρείς μην αγχώνεσαι γιατι επιτρέπεται κ το camping σε μια συγκεκριμένη παραλια!
Ελπίζω να βοήθησα!