• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πληροφορίες για GRAND PRIX FORMULA 1?

Potpouriart

Member
Καλημέρα σε όλους σας, θα ήθελα να ζητήσω πληροφορίες για να πάμε σε GRAND PRIX FORMULA 1 σκεφτόμαστε να πάμε σε ένα από τα 3 (20 - 22 Jul Γερμανία,27 - 29 Jul Βουδαπέστη,31 Aug - 02 Sep spa) πιο από τα 3 είναι πιο οικονομικό ? πρώτη επιλογή μας είναι 31 Aug - 02 Sep Spa. Θέλω να ρωτήσω συμφέρει να πάω με γκρουπ? η μόνη μας για να δούμε καλύτερα την πιστά και το μέρος, οικονομικά πιο συμφέρει ? που μπορώ να δω πληροφορίες για διαμονή, μεταφορά και τη νόμισμα χρειάζεται να έχω ? θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια λινκ με αεροπορικές εταιρίες . Πια ξενοδοχεία υπάρχουν κοντά στης πίστες? Περιμένω την απάντηση σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Γενικα πιο φτηνα ειναι στη Βουδαπεστη - η Ουγγαρια γεινα ειναι πιο φτηνη. Για τη πιστα δε ξερω λεπτομεριες γιατι δεν εχω παεει.

Σε Spa και Hockenheim που εχω παει θα σε συμβουλευα να νοικιασεις αυτοκινητο (ειναι πολυ φτηνα στη Γερμανια) και να πας απλα για τον αγωνα. Δεν χρειαζεται να μεινεις πολυ κοντα γιατι και στις δυο αυτες πιστες πηγαινεις μεσω αυτοκινητοδρομων πολυ ανετα.

Για Spa μπορεις να μεινεις σε Βοννη ή Κολωνια και να κανεις τοπικες εκδρομες στα γυρω μερη του Ρηνου. Πανεμορφη περιοχη με αρκετα κοντα το κοσμημα της Χαιδελβεργης. Η πιστα ειναι στην ακρη του δασους των Αρδενων - γνωστη για τα αλλαντικα της και τη περιφημη μαχη του Β'ΠΠ οπου υπαρχει και σχετικο μουσειο. Μπορεις να κατσεις σε αρκετα σημεια με φτηνο εισητηριο, γιατι σε κερκιδα ειναι αρκετα τσουχτερο. Αν σου τυχει μερα με βροχη (πολυ συνηθες εκει) ριχνει τουλουμια (το γνωστο νερο Spa) γι αυτο εχε καλου κακου μια ομπρελα μαζι.

Για το δε Hockenheim μπορεις να μεινεις στη Φρακφουρτη που εχει πτηση απο Ελλαδα. Η πιστα ειναι πολυ κοντα μεσω autobahn. Απλα την ημερα του αγωνα πρεπει να εισαι εκει με το ποιυ αρχιζει το προγραμμα γιατι μαζευεται πολυς κοσμος 1-2 ωρες πριν τον αγωνα. Η πιστα ειναι πολυ μεγαλη και δεν αξιζει να πας σε κερκιδες. Ειναι μεσα σε δασος και οι περισσοτεροι Γερμανοι πανε με τροχοσπιτα και κανουν πικ νικ - θρακα, λουκανικα και μπυρες. Ετσι καναμε και εμεις. Απιστευτη εμπειρια, χαλαρα και ξαπλα σε καποια αναχωματα. Δεν εχω παρακολουθησει αγωνα F1 πιο ανετα.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
χμ..αν πηγαινες Μονζα ..θα σου ελεγα πως το εισητηριο για τη πιστα εχει 200 ευρω, το αεροπορικο με τις Low-Cost γυρω στο 100 , το ξενοδοχειο 4 αστερων 110 η βραδια.. Το αυτοκινητο ενα 300..
Καλα να περασεις οπου και να πας..

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
χμ..αν πηγαινες Μονζα ..θα σου ελεγα πως το εισητηριο για τη πιστα εχει 200 ευρω, το αεροπορικο με τις Low-Cost γυρω στο 100 , το ξενοδοχειο 4 αστερων 110 η βραδια.. Το αυτοκινητο ενα 300..
Καλα να περασεις οπου και να πας..
Μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη η Μοντζα!! Και αυτο διοτι ειναι κοντα και οικονομικα!! Ειχα παει το 2008 και τοτε το εισιτηριο για την πιστα που ειχε στοιχισει γυρω στα 160 ευρω για δοκιμαστικα-κατατακτηριες και φυσικα τον αγωνα!! Τα αεροπορικα εισιτηρια με επιστροφη 135 ευρω και το ξενοδοχειο κανα 150. Αυτοκινητο δεν χρειαζεσαι υποχρεωτικα καθως απο το αεροδρομιο φευγει λεωφορειο και πας Μιλανο και απο εκει υπαρχει τρενο για την Μοντζα που κανει περιπου ενα τεταρτο. Μολις φτασεις στον σταθμο της Μοντζας υπαρχει λεωφορειο που για το τριημερο του αγωνα μεταφερει δωρεαν τους θεατες μεχρι ενα σημειο του παρκου. Η πιστα βρισκεται μεσα σε ενα καταπρασινο παρκο. Απο εκεινο το σημειο και μετα κανεις τον περιπατο σου και βρισκεσαι στην πιστα!! Και φυσικα εφοσον μενεις Μιλανο θα κανεις και τις βολτες σου οπου μπορεις να πας οπου θες με το μετρο. ;)

Potpouriart

Member
Πληροφορίες για GRAND PRIX FORMULA 1
Καλημέρα σε όλους σας, θα ήθελα να ρωτήσω τις τμες για να πάω με γκρουπ στη Γερμανία Hockenheim για το GRAND PRIX FORMULA 1. ΕΧΩ ΒΡΕΙ 649 ΕΥΡΩ ΕΔΩ German Grand Prix | F1tours.gr
ειναι καλα ? μπορω να βρω πιο οικονομικο πακετο ?ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πληροφορίες για GRAND PRIX FORMULA 1
Καλημέρα σε όλους σας, θα ήθελα να ρωτήσω τις τμες για να πάω με γκρουπ στη Γερμανία Hockenheim για το GRAND PRIX FORMULA 1. ΕΧΩ ΒΡΕΙ 649 ΕΥΡΩ ΕΔΩ German Grand Prix | F1tours.gr
ειναι καλα ? μπορω να βρω πιο οικονομικο πακετο ?ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Πιο οικονομικο πακετο θα βρεις εαν τα κλεισεις ολα μονος σου!! Δηλαδη κλεισεις τα εισιτηρια για τον αγωνα απο την σελιδα της πιστας, οπου σιγουρα θα βρεις καλυτερες τιμες απο αυτες που σου εχουν πει. Και ψαξεις για ξενοδοχειο απο καποια σελιδα οπως το booking και αεροπορικα αναλογα. Εαν κανοντας αυτη την διαδικασια διαπισωσεις οτι το κοστος σου ειναι κοντα στο πακετο τοτε προχωρα με το πακετο διαφορτικα κλεισε μονος σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom