Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Κανε το ετσι και δεν θα μετανιωσεις.Θα προσπαθώ at least να επιστρέφω όσο πιο αργά μπορώ.
Κανε το ετσι και δεν θα μετανιωσεις.Θα προσπαθώ at least να επιστρέφω όσο πιο αργά μπορώ.
Αν εχεις σκοπο να επισκεφθεις καποια μουσεια στις Βρυξελλες οπως π.χ το Horta ειναι κλειστο απο οτι θυμαμαι την Δευτερα. Θα ελεγα λοιπον να βαλεις καθημερινη την Μπρυζ γιατι το Σ/Κ γινεται χαμος με τις ορδες των τουριστων που συρρεουν στην πολη.α) Ναι, κατά τις 11 το πρωί θα είμαστε εκεί.
β) Να μείνουμε αλλού δεν παίζει επειδή κλείσαμε ήδη 4 διανυκτερεύσεις Βρυξέλλες με non-refundable τιμή. Ουσιαστικά έχουμε σκεφτεί να κάνουμε μονοήμερες, με βάση τις Βρυξέλλες. Άλλωστε οι αποστάσεις είναι της ξεφτίλας. Όπως μου τα λέτε πάντως μπορώ να δω πολύ περισσότερα από όσα είχα υπολογίσει.
Σας ευχαριστώ πολύ για την προθυμία όλους!
Κανε το ετσι και δεν θα μετανιωσεις.
Καλέ μου έφτιαξες ολόκληρο πρόγραμμα! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!Αν εχεις σκοπο να επισκεφθεις καποια μουσεια στις Βρυξελλες οπως π.χ το Horta ειναι κλειστο απο οτι θυμαμαι την Δευτερα. Θα ελεγα λοιπον να βαλεις καθημερινη την Μπρυζ γιατι το Σ/Κ γινεται χαμος με τις ορδες των τουριστων που συρρεουν στην πολη.
Οι Βρυξελλες ειναι καλες για την Κυριακη ή το Σαββατο.
Την Γανδη βαλτην Πεμπτη ,δηλαδη φυγετε κατευθειαν μετα το check in απο Βρυξελλες για Γανδη και επιστρεφετε το βραδυ στις Βρυξελλες για τις πρωτες βολτες στην πολη.
Παρασκευη πρωι βουρ για Μπρυζ και καθεστε ολη τη μερα.
Σαββατο πρωι -πρωι φευγετε για Αμβερσα , γυρνατε αργα το βραδυ και Κυριακη μενετε Βρυξελλες.
Την Δευτερα καθεστε Βρυξελλες κανετε οτι υπολοιπο εχει μεινει και μενει και λιγος χρονος για Βατερλο (λεω γω τωρα)
Η περιοχή που θα μείνετε είναι καλή και βολική. Σε ξενοδοχείο δίπλα στη στάση schuman έμεινα και γω το Σεπτεμβρη που ήμουν Βρυξέλλες και ήταν μια χαρά! Θα σου πρότινα και γω να βάλεις στο πρόγραμμα σου τη Γάνδη εκτός από Μπριζ..Είναι πολύ όμορφη πόλη! Αν θες ρίξε μια ματιά και στην ταξιδιωτική μου ιστορία από Βέλγιο, έχω βάλει μπόλικες photos από Μπριζ, Γάνδη, Βρυξέλλες..Εν τέλει κλείσαμε στο Aloft Brussels Schuman. Πολύ καλά reviews και εξαιρετική τιμή. Φαίνεται να βρίσκεται και σε αρκετά καλό location. Let's see!
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να χωρέσω μερικά μουσεία στο πρόγραμμα. Είχα στο μυαλό μου το Καλών Τεχνών που λες, το Mini Europe & Atomium, πιθανώς τα Horta και Belgian Center for Comic Strip Art, ενώ θα ήθελα πολύ να πάω και σε μουσείο σοκολάτας. Είχα στο μυαλό μου ότι υπάρχει κάποιο στην Μπριζ, αλλά σε πρόχειρη αναζήτηση στο νετ διαπίστωσα ότι υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ σε όλο το Βέλγιο. Έχετε να προτείνετε κάποιο;Θα σου προτεινα να επισκεφτεις το Μουσειο Καλων Τεχνων αν εισαι των μουσειων αλλα εφοσον οι μερες ειναι λιγες,αστο.Κριμα που το Παλατι ειναι κλειστο για το κοινο,τωρα.
Και να εχεις δει απο πριν το δελτιο καιρου,για πιθανη βροχη,ωστε να κανεις καποια αναπροσαρμογη.
Σε ευχαριστώ! Έχω στο νου μου να διαβάσω όσες περισσότερες ιστορίες μπορέσω για την περιοχή. Όσο για Γάνδη, σύμφωνα με όσα είπαν οι φίλοι παραπάνω χαλαρά μπορώ να την επισκεφτώ, όπως και την Αμβέρσα.Η περιοχή που θα μείνετε είναι καλή και βολική. Σε ξενοδοχείο δίπλα στη στάση schuman έμεινα και γω το Σεπτεμβρη που ήμουν Βρυξέλλες και ήταν μια χαρά! Θα σου πρότινα και γω να βάλεις στο πρόγραμμα σου τη Γάνδη εκτός από Μπριζ..Είναι πολύ όμορφη πόλη! Αν θες ρίξε μια ματιά και στην ταξιδιωτική μου ιστορία από Βέλγιο, έχω βάλει μπόλικες photos από Μπριζ, Γάνδη, Βρυξέλλες..
Μεινε 2 Βρυξελλες αφου το θες , 2 Μπρυζ και κανε και 1 ΑμβερσαΑνοίξατε το θέμα πάνω στην ώρα που ξεμπέρδεψα απο Μαδρίτη και ξεκινώ την <<travelstories προετοιμασία>> για Βέλγιο χωρίς Χάγη τελικά. Επειδή ξενοδοχείο για Μάρτιο που πάω είναι νωρίς ακόμα να κλείσω, μπορείτε να μου προτείνετε σε ποιες από Αμβέρσα Μπρυζ Γάνδη αξίζει η διανυκτέρευση? Συνολικά θα μείνω 6 ημέρες με 5 διανυκτερεύσεις και σκέπτομαι τις 2 να τις κάνω στις Βρυξέλλες. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
Γανδη??Μονο για μονοημερη??Μεινε 2 Βρυξελλες αφου το θες , 2 Μπρυζ και κανε και 1 Αμβερσα
Ε ναι !!!Γανδη??Μονο για μονοημερη??