• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο Πληροφορίες για χειμωνιάτικο Βέλγιο

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Νομίζω εσύ δε μπορείς, πρέπει να ενημερώσεις τους mods. Μάλλον Ιανουάριο θα είμαι κι εγώ Βρυξέλλες, οπότε θα ψάχνουμε μαζί ξενοδοχείο σ'αυτό το θέμα :)
Πολύ όμορφα είναι να μένεις και τριγύρω στη Sablon (κέντρο, δίπλα στη Grand Place) και Place St Catherine. Ixelles έχει αρκετή ζωή γιατί είναι τα πανεπιστήμια κοντά, αλλά προτιμώ κέντρο.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Νομίζω εσύ δε μπορείς, πρέπει να ενημερώσεις τους mods. Μάλλον Ιανουάριο θα είμαι κι εγώ Βρυξέλλες, οπότε θα ψάχνουμε μαζί ξενοδοχείο σ'αυτό το θέμα :)
Τέλεια!:)
Να σου πω την αλήθεια εγώ θέλω να κλείσω σχετικά άμεσα, να μου φύγει το βάρος! Ήδη σε κάποια από τα ξενοδοχεία που έχω βρει εξαντλούνται τα δωμάτια σε προσφορά από ό, τι βλέπω.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι το παρατήρησα. Δες και στο hotelscombined.com να σου βγάλει συγκριτικές τιμές από διάφορα sites. Το χρησιμοποίησα για Ρώμη για να τσεκάρω ένα ξενοδοχείο που μου πρότεινε ο Samion. Ε λοιπόν, το booking (που ως τώρα νερό έπινα στο όνομά του) το συγκεκριμένο το έδινε 300 ευρώ τα 3 βράδια, το hotels.com το έδινε 350 και το hotels4u 124!!!!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σε επικοινωνία με φίλη μου που ήταν Erasmus Βέλγιο μου ανέφερε ότι οι Βρυξέλλες δεν αξίζουν για πάνω από μέρα (μου φάνηκε λίγο υπερβολικό), ενώ μου πρότεινε να κάνω 2 μονοήμερες: η 1η Λουξεμβούργο και η 2η tour σε Γάνδη, Αμβέρσα και Μπριζ! Μου είπε ότι είναι πολύ κοντά οι πόλεις και χαλαρά βγαίνουν! Εμένα μου φάνηκε κάπως χαοτική η ιδέα. Όπως και να 'χει προστέθηκε τώρα και η Γάνδη στους πιθανούς προορισμούς, καθώς μου είπε ότι είναι πολύ ωραία.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εν τέλει κλείσαμε στο Aloft Brussels Schuman. Πολύ καλά reviews και εξαιρετική τιμή. Φαίνεται να βρίσκεται και σε αρκετά καλό location. Let's see!

ΚΡΟΚ

Member
Σε επικοινωνία με φίλη μου που ήταν Erasmus Βέλγιο μου ανέφερε ότι οι Βρυξέλλες δεν αξίζουν για πάνω από μέρα (μου φάνηκε λίγο υπερβολικό), ενώ μου πρότεινε να κάνω 2 μονοήμερες: η 1η Λουξεμβούργο και η 2η tour σε Γάνδη, Αμβέρσα και Μπριζ! Μου είπε ότι είναι πολύ κοντά οι πόλεις και χαλαρά βγαίνουν! Εμένα μου φάνηκε κάπως χαοτική η ιδέα. Όπως και να 'χει προστέθηκε τώρα και η Γάνδη στους πιθανούς προορισμούς, καθώς μου είπε ότι είναι πολύ ωραία.

Για μια μέρα που σου είπε η φιλη σου για βρυξέλλες κατά την γνώμη μου είναι λάθος.
Μπορείς να έχεις σαν βάση σου τις βρυξέλλες και με το τρένο που εξυπηρετεί άψογα, να επισκεφτείς οποιο μέρος εσύ αποφασίσεις.
Από ότι είδα τώρα έκλεισες κοντά στην κεντρική πλατεία και το σταθμό οποτε μπορείς να μετακινηθείς με τα πόδια και αυτό είναι καλο.

Το λουξεμβούργο όντως αξίζει επίσκεψη και είναι πολύ όμορφο.
Τώρα όσο αναφορά να βάλεις σε μια μέρα μπριζ, γάνδη,και αμβέρσα,
ούτε με σφαίρες,,
Για μένα μονο μια μέρα θα χρειαστείς για το μπριζ που είναι και ο ομορφότερος προορισμός στο βέλγιο.
Μετά βάζεις την γάνδη που αξίζει πολύ να δεις και τελευταία την αμβέρσα.
Ωραία εστιατόρια , μπυραρίες ,γλυκα και πολλα αλλα, τριγύρω στην πλατεία θα βρείς πολλά.
Είναι καθαρά η προσωπική μου γνώμη έτσι?
Πιστεύω να βοήθησα λιγάκι.
Αν κάτι χρειαστείς και γνωρίζω εδώ είμαστε :clap:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σε ευχαριστώ πολύ Κροκ!

Και μένα το πλάνο της μου φάνηκε too much, καθώς το νόημα δεν είναι να πάω κάπου για να πω ότι πήγα, αλλά να δω και τα βασικά αξιοθέατα. Η Μπριζ είναι το μόνο σίγουρο! Με Λουξεμβούργο έχω μπερδευτεί καθώς διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις!

Θα κάνω κάποιο πρόχειρο πρόγραμμα για Βρυξέλλες και θα επανέλθω! Θέλω να διαβάσω και λίγο για Λουξεμβούργο-Αμβέρσα-Γάνδη για να αποφασίσω πού αξίζει περισσότερο να κάνουμε την 2η μονοήμερη.

Και ό, τι πρόταση έχετε, πείτε!
Θα είμαστε 2 κοπέλες, φυσιολάτρες, ενώ μας αρέσουν τα πιο εναλλακτικά/artistic μαγαζιά, τα lives και λοιπά! Και εννοείται θέλουμε να δοκιμάσουμε τοπική κουζίνα, μπύρα και ΣΟΚΟΛΑΤΑ.

Επίσης αν έχετε προτάσεις για ψώνια (εκτός από σοκολάτες) καταθέστε τις (ιδιαίτερα για ό, τι έχει να κάνει με ρούχα, χειροποίητα αξεσουάρ, you know, τα γνωστά :cool:).

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έχει κανείς εμπειρία/πρόταση από ιστοσελίδες για διαμερίσματα στις Βρυξέλλες; Μιλάω για vacation apartments, όχι για διαμερίσματα που νοικιάζουν με τη βδομάδα σε Κοινοτικούς. Ευχαριστώ!

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπέρα.....ήμουνα Βέλγιο το Μαιο και εκτός από Βρυξέλλες πήγα μια μονοήμερη Γάνδη και μια Μπρυζ....απ'οτι διάβασα Μπρυζ θα πας σίγουρα, εγώ θα σου πρότεινα να πας και Γάνδη, είναι πολύ ωραία πόλη, μισή ώρα μακριά από Βρυξέλλες με το τρένο και αξίζει οποσδήποτε μια επίσκεψη εκεί....για Λουξεμβούργο σκέψου μόνο την απόσταση που έχεις να κάνεις και τώρα το χειμώνα που σκοτεινιάζει και νωρίς δεν θα έχεις και πόλλες ώρες στη διάθεσή σου για να το χαρείς όπως θέλεις.....

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπέρα.....ήμουνα Βέλγιο το Μαιο και εκτός από Βρυξέλλες πήγα μια μονοήμερη Γάνδη και μια Μπρυζ....απ'οτι διάβασα Μπρυζ θα πας σίγουρα, εγώ θα σου πρότεινα να πας και Γάνδη, είναι πολύ ωραία πόλη, μισή ώρα μακριά από Βρυξέλλες με το τρένο και αξίζει οποσδήποτε μια επίσκεψη εκεί....για Λουξεμβούργο σκέψου μόνο την απόσταση που έχεις να κάνεις και τώρα το χειμώνα που σκοτεινιάζει και νωρίς δεν θα έχεις και πόλλες ώρες στη διάθεσή σου για να το χαρείς όπως θέλεις.....
Thank you. :D
Ναι, το Λουξεμβούργο το έχω ψιλοαποκλείσει. Είμαι μεταξύ Γάνδης και Αμβέρσας. Άλλοι υποστηρίζουν την μεν, άλλοι την δε.

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Για μενα,Αμβερσα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα