Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
H γνώμη μου είναι να αφήσεις έξω την Μπρατισλάβα και να χαρείς τη Βιέννη. Εφόσον θέλεις να δεις και τα 2 παλάτια και τα δύο μουσεία νομίζω ότι οι 3,5 γεμάτες μέρες είναι αρκετές για να μπορέσεις να απολαύσεις τη πόλη χωρίς να τρέχεις. Επίσης, δες εάν σε ενδιαφέρει να δεις και την Εθνική βιβλιοθήκη που είναι δίπλα ακριβώς στο παλάτι Hofburg και είναι πολύ εντυπωσιακή!καλήμερα στην παρέα .Νέος στο forum και θέλω τα φώτα σας για βιεννη.
Πετάω για βιεννη 25/1 το απόγευμα και επιστροφή 29/1 πρωινή πτήση που σημαίνει ότι θα είμαι βιεννη κάτι λιγότερο από 3,5 μέρες. Επειδή θέλω να πάω και μια ημερήσια Μπρατισλάβα και έχω μπερδευτεί λίγο με τα αξιοθέατα δεν ξέρω αν θα μου φτάσει ο χρόνος να τα δω όλα . Τα αξιοθέατα που θέλω να δω οπωσδήποτε βιεννη είναι παλάτια schonbrunn ,hofburg,μουσείο sisi(σκέφτομαι να βγάλω το sisi ticket) ,άνω belvedere και μουσείο Kunsthistorisches .Προλαβαίνω να τα δω όλα αυτά σε δυο μέρες? η να βγάλω από το πρόγραμμα τελείως την Μπρατισλάβα και να αφιερώσω όλο το χρόνο στην βιεννη?
οποιαδήποτε άλλη συμβουλή η πρόταση είναι ευπρόσδεκτη
ευχαριστώ