Εισαι πολυ τυχερηηηη!!!!!Επειδή κατοικώ στη Βιεννη δυστυχώς ναι έτσι ειναι . Η Βάση πρέπει να είναι στην Βιέννη και από εκεί να πας έξτρα είτε στην Μπρατισλάβα ειτε Βουδαπεστη
Εισαι πολυ τυχερηηηη!!!!!Επειδή κατοικώ στη Βιεννη δυστυχώς ναι έτσι ειναι . Η Βάση πρέπει να είναι στην Βιέννη και από εκεί να πας έξτρα είτε στην Μπρατισλάβα ειτε Βουδαπεστη
Καλησπερα, και εμεις πηγαμε και φυγαμε απο Μπρατισλαβα. Ειναι μι ωρα τελειος δρομος. Πηγαινει λεωφορειο,τρενο,ταξι,αμαξι, οτι θες.Πραγματικα ειναι κριμα να φτασεις εκει και να μη μεινεις να χαρεις τη Βιεννη. Σχετικα με τις αγορες καποιες κλεινουν στις 26/12 ομως πολλες αλλες παραμενουν. Μπορεις να τις βρεις και στο ιντερνετ. Αρα δικη μου προταση :μεινε Βιεννη......Καλα να περασειςΔηλαδή,να μην το τολμήσω; Με απογοητεύεις. Ούτε μια ματιά να μην ρίξω; Η αλήθεια είναι ότι για εκεί ξεκίνησα, αλλά εκτοξεύτηκαν τα αεροπορικά. Τουλάχιστον θέλω να δω λίγο τα χριστουγεννιάτικα μαγαζάκια; Θα υπάρχουν μέχρι τότε ή μετά τα Χριστούγεννα τα βγάζουν;
Καλή σκέψη. Θα ψάξω τότε για ξενοδοχεία στην Βιέννη για τα 2 πρώτα βράδια και το τελευταίο στην Μπρατισλάβα. Ευχαριστώ escursione για την ιδέα. Τα Χριστουγεννιάτικα μαγαζάκια είδα πως κλείνουν στις 26 Δεκεμβρίου. Ισχύει αυτό MaryM;Αφού δεν έκλεισες ακομα τα ξενοδοχεία μείνε 2 βραδυα Βιέννη και το τελευταίο Μπρατισλάβα.
Γνωρίζεις πού μπορώ να ψάξω για αυτά τα μαγαζάκια;Καλησπερα, και εμεις πηγαμε και φυγαμε απο Μπρατισλαβα. Ειναι μι ωρα τελειος δρομος. Πηγαινει λεωφορειο,τρενο,ταξι,αμαξι, οτι θες.Πραγματικα ειναι κριμα να φτασεις εκει και να μη μεινεις να χαρεις τη Βιεννη. Σχετικα με τις αγορες καποιες κλεινουν στις 26/12 ομως πολλες αλλες παραμενουν. Μπορεις να τις βρεις και στο ιντερνετ. Αρα δικη μου προταση :μεινε Βιεννη......Καλα να περασεις
Ακριβως τη σελιδα δε τη θυμαμαι. Ομως αν το γκουγκλαρεις σιγουρα θα το βρεις. Εγω ειχα βρει λιστα με τις αγορες και τι ημερομηνιες τους. Μου εχει τυχει στη Γερμανια να κλεινουν οοολεςςςς στις 24/12 και ετσι το εψαξα. Ιμως στη Βιεννη δεν ισχυει. Σιγουρα εχει ανοιχτες ως τις 31/12.Γνωρίζεις πού μπορώ να ψάξω για αυτά τα μαγαζάκια;
Δηλ. προτείνεις να κάτσει όλες τις μέρες Βιέννη να κόψει φλέβες με το βαρετό ψευτοϊστορικό κέντρο και να κάνει μονοήμερη στην ομορφότερη πόλη της Κεντρικής Ευρώπης; Μήπως έχεις κατάστημα με σουβενίρ εκεί;Επειδή κατοικώ στη Βιεννη δυστυχώς ναι έτσι ειναι . Η Βάση πρέπει να είναι στην Βιέννη και από εκεί να πας έξτρα είτε στην Μπρατισλάβα ειτε Βουδαπεστη
Η Βιέννη έχει 2 παλάτια, 1 όπερα, το Μπελβεντέρε, ένα εμπορικό κέντρο για περπάτημα και χάζεμα στις εκκλησίες, τον πύργο της τηλεόρασης για να την δείς απο ψηλά κλπ. Θέλει τις ημέρες του. Την Μπρατισλάβα δεν την έχω δεί και δεν έχω γνώμη. Αλλά μια πόλη πρέπει να την περπατήσεις και μιά μέρα χωρίς πρόγραμμα για να έχεις και μιά γνώμη. Όμως θα συμφωνήσω οτι 3 νύχτες για 2 πόλεις είναι πολύ λίγο, απλά θα έχεις μιά φωτογραφία τους ή μάλλον θα λές οτι πήγα και δεν θα έχεις δεί τίποτε και απο τις δύο.Δηλ. προτείνεις να κάτσει όλες τις μέρες Βιέννη να κόψει φλέβες με το βαρετό ψευτοϊστορικό κέντρο και να κάνει μονοήμερη στην ομορφότερη πόλη της Κεντρικής Ευρώπης; Μήπως έχεις κατάστημα με σουβενίρ εκεί;
ΚαλήμεραΚαλησπέρα στην παρέα, έκλεισα αεροπορικά για Βιέννη παραμονή πρωτοχρονιάς, εκεί θα νοικιάσω αμάξι, 4 μέρες Βιέννη κ 2 Μπρατισλάβα, τι αξίζει να δω, που να πάω, τι προτείνεται να δοκιμάσω από παραδοσιακή κουζίνα, γλυκά κ γενικά τα φώτα σας πμτι αξίζει να επισκευτο κ εκτός πόλεως σε κοντινή απόσταση, θα πάω οικογενειακό με κόρη 5 χρόνων οπότε ψάχνω κάτι που να έχει ενδιαφέρων κ για την κόρη γιατί αν περνάν καλά τα παιδιά περνάμε κ μεις μαζί τους, ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπουν στο κόπο να απαντήσουν