makisg
Member
Δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας "μετά τον κύριο οικισμό" αλλά εγώ έμεινα στο Hotel a Sirmione, Hotel con Spa Lago di Garda 4 Stelle | Hotel Eden το οποίο ήταν καρακεντρο και μπαινόβγαινα με το αυτοκίνητο.
Αν βρείτε κατάλυμα στη gardaland κρατήστε το, σίγουρα θα είναι πιο οικονομικό απο το να μείνεις στο Σιρμιόνε. Εκεί μπορείς να πας αυθημερόν ή αν μείνεις, το ένα βράδυ είναι αρκετό. Επίσης στο Σιρμιόνε είναι λίγο πιο περίπλοκο το θέμα παρκαρίσματος, καθώς δεν επιτρέπονται οχήματα μέσα στον κυρίως οικισμό, εκτός αν μείνετε πριν τον κύριο οικισμό που δεν λέει και πολλά.
Αν θέλετε να δείτε και τη περιοχή βόρεια της λίμνης καλό είναι να βάλετε και μία διανυκτέρευση στη Ριβα ντελ Γκάρντα που είναι πολύ όμορφη!
Ναι θέλουμε να πάμε και στη Ρίβα ντελ Γκαρντα, άρα να μείνουμε ένα βράδυ κι εκεί λέτε. Οποτε ποιο χωριό προτείνετε αντί του Σιρμιονε;Αν βρείτε κατάλυμα στη gardaland κρατήστε το, σίγουρα θα είναι πιο οικονομικό απο το να μείνεις στο Σιρμιόνε. Εκεί μπορείς να πας αυθημερόν ή αν μείνεις, το ένα βράδυ είναι αρκετό. Επίσης στο Σιρμιόνε είναι λίγο πιο περίπλοκο το θέμα παρκαρίσματος, καθώς δεν επιτρέπονται οχήματα μέσα στον κυρίως οικισμό, εκτός αν μείνετε πριν τον κύριο οικισμό που δεν λέει και πολλά.
Αν θέλετε να δείτε και τη περιοχή βόρεια της λίμνης καλό είναι να βάλετε και μία διανυκτέρευση στη Ριβα ντελ Γκάρντα που είναι πολύ όμορφη!
Δεν εννοώ να μην μείνετε καθόλου στο Σιρμιόνε, είναι πάρα πολύ όμορφο και το βράδυ ακόμα περισσότερο, απλά τα 3 βράδια είναι πολλά! Είναι πολύ μικρό, οπότε θεωρώ οτι η μία διανυκτέρευση είναι αρκετή.Ναι θέλουμε να πάμε και στη Ρίβα ντελ Γκαρντα, άρα να μείνουμε ένα βράδυ κι εκεί λέτε. Οποτε ποιο χωριό προτείνετε αντί του Σιρμιονε;
Οι 3 διανυκτερεύσεις δεν είναι για να δούμε το χωριό αλλά να το έχουμε σαν βάση για τα ανατολικά χωριά, τα πάρκα, το Borghetto, ισως τη Μαντοβα, ώστε να μη μαζεύουμε κάθε μέρα και μένουμε κάπου αλλού, δεν είναι καθόλου βολικό για τόσα άτομα.Δεν εννοώ να μην μείνετε καθόλου στο Σιρμιόνε, είναι πάρα πολύ όμορφο και το βράδυ ακόμα περισσότερο, απλά τα 3 βράδια είναι πολλά! Είναι πολύ μικρό, οπότε θεωρώ οτι η μία διανυκτέρευση είναι αρκετή.
Θέλετε να κάνετε διανυκτερεύσεις παραλίμνια μόνο στη Γκάρντα ή και εκτός λίμνης; Η μία μέρα θα σας φτάσει για τη Gardaland και όλα τα συναφή πάρκα που υπάρχουν εκεί τριγύρω για τα μικρά σας;
Δεν θα το πρότεινα για βάση το Σιρμιόνε. Είναι προτιμότερο να μείνεις στη Πεσκιέρα παρά εκεί. Γενικά οι αποστάσεις για να δεις τη λίμνη και τους οικισμούς παραλίμνια είναι για δύο μέρες. Οπότε ανάλογα τι άλλο θέλετε να δείτε (σε βορρά ή νότο) διαλέγετε και κάποιο άλλο σημείο διαμονής. Βόρεια είναι καλή η Ριβα και νότια η περιοχή γύρω απο τη Gardaland και τη ΠεσκιέραΟι 3 διανυκτερεύσεις δεν είναι για να δούμε το χωριό αλλά να το έχουμε σαν βάση για τα ανατολικά χωριά,
Weather for Sirmione, ItalyΑν και τώρα που κοιτάζω τον καιρό δείχνει και κάποιες βροχές…Ξέρετε κάποιο site που να είναι έγκυρο για Ιταλία;
Ωραία σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Και κάτι τελευταίο. Η Μπρεσια αξίζει για διανυκτέρευση;Δεν θα το πρότεινα για βάση το Σιρμιόνε. Είναι προτιμότερο να μείνεις στη Πεσκιέρα παρά εκεί. Γενικά οι αποστάσεις για να δεις τη λίμνη και τους οικισμούς παραλίμνια είναι για δύο μέρες. Οπότε ανάλογα τι άλλο θέλετε να δείτε (σε βορρά ή νότο) διαλέγετε και κάποιο άλλο σημείο διαμονής. Βόρεια είναι καλή η Ριβα και νότια η περιοχή γύρω απο τη Gardaland και τη Πεσκιέρα
Weather for Sirmione, Italy
Δεν έχω πάει και δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα άξιζε για σένα, αλλά εγώ την έχω για διανυκτέρευση σε επόμενο ταξίδι στην περιοχή. Για τα δικά μου δεδομένα στα ταξίδια αξίζει.Η Μπρεσια αξίζει για διανυκτέρευση;