hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Δε μου λέτε επίτηδες το κάνετε;;;
Μπορείς να το ακυρώσεις δηλαδή;Προκειται να ταξιδεψω στο Τοκιο το φθινοπωρο για δουλεια,..αλλα ακουγονται και γραφονται πολλα στο διαδικτυο για την ασφαλεια και την υγεια λογω ραδιενεργειας...
Να το ακυρωσω? ή να το αποφασισω??
Μπορείς να το ακυρώσεις δηλαδή;
Δε νομίζω ότι κανείς μπορεί να σου πεί τι θα κάνεις, εσύ ξέρεις.
Εγώ πάντως αν και θέλω πολύ να πάω Τόκυο (για διακοπές βέβαια), το παρατείνω για όσο χρειαστεί. Άν ήμουν στη θέση σου και μπορούσα, θα το ανέβαλα...
Από φίλους που ζουν εκεί: Υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα σε όλο τον κύκλο της διατροφικής αλυσίδας, αλλά για ένα επισκέπτη που πηγαίνει για λίγες μέρες μόνο ο κίνδυνος από την έκθεση στη ραδιενέργεια είναι αμελητέος.Προκειται να ταξιδεψω στο Τοκιο το φθινοπωρο για δουλεια,..αλλα ακουγονται και γραφονται πολλα στο διαδικτυο για την ασφαλεια και την υγεια λογω ραδιενεργειας...
Να το ακυρωσω? ή να το αποφασισω??
Αφού είσαι vegetarian, στο Τόκυο δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Η Ιαπωνία είναι ο παράδεισος του vegetarian, καθώς παραδοσιακά εκεί δεν καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων.Ρύζι, λαχανικά, φρούτα σε αφθονία. Ακόμα και γλυκό μπορείς να φας από πάστα φασολιού . [Καλά, μην έχεις μεγάλες γευστικές προσδικίες από το τελευταίο ,δεν συγκρίνεται με τα ημέτερα γλυκά, απλά λέμε τώρα...]Παιδια το καλοκαιρι αν παω στο τοκυο για μια εβδομαδα υπαρχει κινδυνος? και επισης τι περιπου τρωει εκει ενας vegetarian?
Πρώτον, αντιλαμβάνομαι την ανησυχία σου, αλλά προφανώς έκανες πολύ μεγαλύτερη ζημιά στην υγεία σου πίνοντας επί 2 εβδομάδες μόνο αναψυκτικά αντί για νερό σε σχέση με την (υποτιθέμενη) βλάβη που θα πάθαινες αν έπινες νερό. Αν φοβόσουν τόσο,ας έπαιρνες κάποια ευρωπαϊκή μάρκα νερού, γεμάτα είναι τα σούπερ μάρκετ.Στο Τοκιο ημουν τον Οκτωβρη για περιπου 2 βδομαδες.
Το φαγητο ηταν αθλιο για τα προσωπικα μου γουστα,δεν ηπια νερο ουτε εμφιαλωμενο, επινα αναψυκτικα.
Κανεις δεν μας ενημερωσε τι να τρωμε και τι ν αποφευγουμε με την απλη λογικη δεν τρωγαμε θαλασσινα, βολβους και πηξαμε στο ρυζι.
οτι αλλη πληροφορια χρειαστεις μη διαστασεις