Μιλάς με αυτόν που σου πούλησε το εισιτήριο - αεροπορική, πρακτορείο, ιστοσελίδα, όποιον είναι τέλος πάντων. Θα σου πουν από κει αν και τι δικαιούσαι για αλλαγές στο εισιτήριο. Αν έχεις αγοράσει ναύλο προσφοράς, είναι πολύ πιθανό να μην επιτρέπονται αλλαγές/επιστροφές, και να πρέπει να αγοράσεις άλλο, one-way εισιτήριο (σε τιμές διόλου ευκαταφρόνητες).καλη χρονια σε ολους απο ιαπωνια , επειγων σας παρακαλω αν μπορειτε να μου πητε σε περιπτωση που θελουμε να γυρισουμε ποιο νωρις τι γινεται με τα εισιτιρια και πως?
Kι εγω που νομιζα οτι του Λονδινου ηταν χαωδες!Χάρτης μετρό στο Τόκυο!
Και να σκεφτείς ότι στο Λονδίνο οι ονομασίες είναι τουλάχιστον σε κατανοητή γλώσσα!!Kι εγω που νομιζα οτι του Λονδινου ηταν χαωδες!
Πρόχειρα μου ρχεται στο μυαλό η στάση μετρό/ σταθμός τρένων Shibuya που για την Ginza line πρέπει να περάσεις από δοκιμαστήριο ρούχων και κάτι τουαλέτες για να την προσεγγίσεις (μπρρρ, αστειεύομαι) το καλό στο Τόκυο είναι ότι τα χρώματα είναι ξεκάθαρα, οι κατευθύνσεις αναγράφονται παντού και στα αγγλικά ενώ από κάθε αποβάθρα περνάει μόνο μια συγκεκριμένη γραμμή μετρό (εν αντιθέση με τα καλά πχ της ΝΥ)Από εμφάνιση και μόνο ..σκίζει που λέμε. Άνετα χανόμουν! Που σε βγάζει θείο;;; Σε εμπορικό μέσα;;