Το Σαμουι ειναι ιδανικο για ζευγαρια,ωραιες παραλιες να αραξεις χωρις πολυκοσμια,καλο φαγητο,αν πας στα νησια γυρω απο το Πουκετ θα εισαι ο ενας πανω στον αλλο.Πες της εκει ειναι ψαγμενα, δεν θα εχουν παει φιλες της, ειναι περισσοτερο παραδοσιακα, χωρις τους χιλιαδες μεθυσμενους τουριστες. Ασε που και αυτα που σου εγραψα παραπανω νησακια ειναι. Επισης να δει εικονες θα της αρεσει περισσοτερο.
Ευχαριστω πολύ για την απάντηση! Το Θέμα είναι οτι πάω Βιεντιαν που είναι πολλές ώρες για αυτό θέλω να πάρω το βραδινό λεωφορείο. Το τελευταίο που βρίσκω φεύγει στις 9.Εμένα μου πήρε 40 λεπτά συν 10 - 15 στην ουρά για ταξί. Από εκεί άλλα 40 λεπτά θες για να πας στο Mochit. Στην θέση σου θα έπερνα κάποιο ξενοδοχείο, και το πρωι θα έφευγα από το Mochit.
Τότε κάτσε μια μέρα Bangkok και φεύγεις με το βραδινό της επόμενης μέρας. Μπορεί να έχεις καθυστέρηση με τη πτήση, μπορεί να έχει κίνηση. Έτσι κι αλλιώς, οριακά (πάρα πολύ) είσαι.Ευχαριστω πολύ για την απάντηση! Το Θέμα είναι οτι πάω Βιεντιαν που είναι πολλές ώρες για αυτό θέλω να πάρω το βραδινό λεωφορείο. Το τελευταίο που βρίσκω φεύγει στις 9.
Μάλλον αυτο θα κάνω... Σας ευχαριστώ πολύ!!Τότε κάτσε μια μέρα Bangkok και φεύγεις με το βραδινό της επόμενης μέρας. Μπορεί να έχεις καθυστέρηση με τη πτήση, μπορεί να έχει κίνηση. Έτσι κι αλλιώς, οριακά (πάρα πολύ) είσαι.
Με το τραίνο, πάντως, δεν κάνεις παραπάνω από 45 λεπτά, άντε μία ώρα (με καθυστερήσεις στις αλλαγές τραίνων). Γνώμη μου είναι (ανάλογα με τι ώρα θα ξεμπερδέψεις στο αεροδρόμιο) να το παλέψεις κι αν δεν σου βγεί, μείνε ένα βράδυ στη ΒΚΚ όπως σου πρότειναν οι άλλοι.Καλησπερα στην παρέα!! Το ταξιδι πλησιάζει και τα προβληματα μου αυξάνονται! θα κανω μια ερώτηση στην οποία πολύ πιθανον να μην υπάρχει σωστή απάντηση. Ποια μπορεί να είναι η μέγιστη και ποια η μικρότερη ώρα που θα χρειαστώ για να βγω απο το αεροδρομιο της Μπανγκοκ και να βρω ενα ταξί??? Φτάνω στις 7 παρα 10 το απόγευμα. Υπάρει περίπτωση να προλάβω λεωφορείο που φεύγει στης 9 απο το σταθμό του Morchit?? Σκέφτομαι να μην δώσω το backpack μου στις αποσκευές άλλωστε δεν θα είναι και πολύ μεγάλο , ώστε να κερδίσω χρόνο. Περιμένω απαντήσεις και απόψεις Ευχαριστώ!!