mourohavlos
Member
Μια χαρά είναι.Με τις εσωτερικές πτήσεις από Μπανγκοκ - Τσιαγκ Μαι έχει ταξειδέψει κανεός με Air Asia? Eιναι ΟΚ ή να κοιτάξω κάτι άλλο?
Μια χαρά είναι.Με τις εσωτερικές πτήσεις από Μπανγκοκ - Τσιαγκ Μαι έχει ταξειδέψει κανεός με Air Asia? Eιναι ΟΚ ή να κοιτάξω κάτι άλλο?
Καλημέρα. Εννοείται παλάτι και 2-3 ναούς, τους πιο σημαντικούς (Wat Pho, Wat Saket, Wat Arun). Βόλτα στην παλιά πόλη (Dusit) πχ γύρω από την Khaosan για το φολκλόρ.4 μέρες Bangkok. Απο τα πράγματα που έχω βρει να επισκεφτούμε μέχρι στιγμής είναι :Chinatown, Chek to chek, paladium αγορά, πλωτή αγορά
Κάποια άλλη πρόταση;
Πολύ σκότωμα αυτές οι ώρες αναμονής στην Βangkok. Παλάτι ίσως? Είναι εκτεταμένο μεν αλλά το βρίσκεις εύκολα και έχεις μια απροβλημάτιστη εμπειρία επίσκεψης. Εφόσον αντέχετε.Φτάνουμε 6:30 το πρωί Bangkok, λέμε να πάμε σε κάποιο ναό ίσως, ή δεν ξέρω τι άλλο μπορείτε να προτείνετε. Στις 9:00 το βράδυ λεωφορείο για Κoh Tao,
Ναι πρώτη μέρα θα είμαστε κομπλέ με υπνο κτλ. Ναι παλάτι λέγαμε σίγουρα, τον ναό απέναντι και κάποια αγορά ίσως.Καλημέρα. Εννοείται παλάτι και 2-3 ναούς, τους πιο σημαντικούς (Wat Pho, Wat Saket, Wat Arun). Βόλτα στην παλιά πόλη (Dusit) πχ γύρω από την Khaosan για το φολκλόρ.
Edit:
Πολύ σκότωμα αυτές οι ώρες αναμονής στην Βangkok. Παλάτι ίσως? Είναι εκτεταμένο μεν αλλά το βρίσκεις εύκολα και έχεις μια απροβλημάτιστη εμπειρία επίσκεψης. Εφόσον αντέχετε.
Σοβαρά και λέγαμε να πάμε. :ΟΦίλοι που γύρισαν πρόσφατα μου είπαν ότι η αγορά της τσατουτσάκ που γινόταν κάθε ΣΚ στα βόρεια του ευρύτερου κέντρου της Μπανγκόκ και παρουσιαζόταν σαν η μεγαλύτερη στην ΝΑ Ασία (~10.000 πάγκοι στα ντουζένια της) έχει σταματήσει. Στο πάρκο που ήταν πριν η αγορά τώρα χτίζεται κάποιο μεγακτήριο.
Μάλλον έχει μεταφερθεί αλλού, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν πληροφορίες ούτε οι ίδιοι ούτε το ξενοδοχείο τους.
Ωραία ιδέα θα το δω. Ευκολα το βρίσκεις?Εγώ θα πρότεινα οπωσδήποτε και βόλτα-βαρκάδα στα κανάλια της Μπανγκόκ, συν παλιά πόλη-ναούς και εάν υπάρχει χρόνος και το σύγχρονο κομμάτι της πόλης όπου το παλιό μπλέκεται με το νέο.
Ψάξε από πριν από που παίρνεις βάρκα, λογικά κάπου στον Τσαο Πράγια και πηγαίντε εκεί, μη κλείσετε τουρ και τέτοια από πριν. Καμία ώρα κρατάει η βόλτα και είναι φανταστική.Ωραία ιδέα θα το δω. Ευκολα το βρίσκεις?