AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
Λεω και εγω να παρω ρισκο, να νοικιασω ενα μικρο μηχανακι μονο με το εθλικο διπλωμα και να παω συντηρητικα!!Είχα νοικιάσει στο Koh Tao με χάρτινο δίπλωμα από την τροχαία (για 50άρι). Η όλη διαδικασία έμοιαζε με την ενοικίαση σκούτερ σε ελληνικό νησί πριν 10ετία, πολύ χύμα (δεν ξέρω τι γίνεται τώρα). Σίγουρα πήρα το ρίσκο και δεν την έψαξα με τα ψιλά γράμματα της ενοικίασης.
Νομιζω πιο πολυ με μπερδεψες!!! ΧαχαχαΤώρα δεν ξέρω αν θα σε ξεμπερδέψω, αλλά εγώ στη θέση σου θα έκανα το εξής:
Πτήση από Μπανγκόκ στο Hat Yai και από εκεί στο Koh Lipe για 4 νύχτες.
Από το Λίπε, με φέρυ στο Krabi για 3 νύχτες (ιδανικά θα έμενα σε κάποιο νησάκι ενδιάμεσα).
Από Κράμπι με φέρυ στα Πιπι 2 νύχτες.
Από Πιπι στο Πουκέτ 3 νύχτες, και όσες μείνουν στη Μπανγκόκ.
Ακόμα καλύτερα αν αντί για τα Πιπι, να μείνεις σε κάποιο νησάκι ενδιάμεσα από Λίπε για Κράμπι, όπως Koh Lanta, Koh Ngai ή Koh Jum.
Φαινεται πολυ ωραιο το προγραμμα αυτο αλλα μαλλον δεν βολευει απο την αποψη οτι θα ειμαστε συνεχεια με μια βαλιτσα στο χερι! Και με 2 μερες μονο Μπανγκονγκ δεν θα την ευχαριστηθουμε.... Λογικα για να το προτεινεις θα εχεις κανει κατι παρομοιο και θα σου αρεσε!
Ευχαριστω και μονο που μπηκες στο κοπο και αφιερωσες χρονο. Ολα ειναι υπο εξεταση. Ακομα και αυτο που προτεινεις!!
Απο AO Nang πως μπορω να παω Πουκετ χωρις να χρειαστει να παω κατευθειαν αεροπορικως(λογω κοστους) και χωρις να χρεαστει να παω μεσω Μπανγκονγκ. Μπορω με φερυ και αν ναι παει κατευθειαν;
Και επισης απο Κο Σαμουι ποια οικονομικη λυση υπαρχει για Πουκετ; Καποια ποστς παραπισω μου ειχατε προτεινει λεωφορειο. Αλλα ποιο και απο που;
Last edited: