ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Μια καλή εναλλακτική για Ιούνιο είναι Μαλαισία με Perhentian η/και Βόρνεο.
Η χειρότερη και καλύτερη εποχή για να πας στην Ταυλάνδη εξαρτάται μόνο από το που θα πας. Ο Ιούνιος είναι μια χαρά μήνας για τα νησιά του κόλπου της Ταυλάνδης Κο Σαμουι, Κο Παγκαν και Κο Ταο, ενώ δεν είναι καλή ιδέα να πας Ιούνιο στο Koh Chang για παράδειγμα...ένας φίλος μου ειπε ότι ο Ιουνιος είναι η χειροτερη εποχή να πας Ταιλάνδη λόγω του καιρου!
Τα φουλ μουν παρτιζ γινονται καθε πανσεληνο στο νησι Κο Πανγκαν ...γινεται της τρελης απο κοσμο ,παιζουν ρειβ και μπιτατη μουσικη και εχω την αισθηση οτι κυκλοφορουν και ουσιες.Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Δε με ενδιαφερει η χλιδα βολευομαι παντου..απλα επειδη θελω να μεινω ενα μηνα και ως γνωστον τα μονοκλινα τα χρεωνουν υπερδιπλα οτι πιο οικονομικο γινεται(να μην εινια κ τελειως παρακμη βεβεια). Πχ ειχα ακουσει οτι με 5 ε τη μερα μενεις σε bangalows στην παραλια διπλα...ισχυει κατι τετοιο?
Γενικα με ενδιαφερει να δω την βορεια ταυλανδη,ναους ζουγκλες κτλ...αλλα η μεγαλη μου αδυναμια ειναι οι τροπικες παραλιες.Θελω να δω οτι πιο τροπικο γινεται
Exω τσεκαρει ηδη μερικες πτησεις με την air asian πραγματικα εχιε πολυ καλες τιμες.
Αλλα επειδη μου αρεσουν οι διαδρομες με τρενο δε θα με χαλουσε να ξεκινησω απο ταυλανδη και να φτασω σιγκαπουρη με τρενο..εξαρταται βεβαια απο τις ποσες ωρες ειναι η διαδρομη και κατα ποσο παλευεται?!
Ενταξει μονη εξιπακουεται παντα κινουμενη σε τουριστικα θερετρα νορμαλ ωρες και περιοχες...
Το full moon παρτυ που ανεφερες τι παιζει απο μουσικη,ποτε γινεται κ σε ποια περιοχη??
Δεν έχω ταξιδέψει αυτή την εποχή, αλλά δεν είναι η καλύτερη που μπορεις να πας. Τον καιρό δε μπορεί κανείς να τον προβλέψει, αλλά είναι η εποχή των μουσώνων και στατιστικά ο Οκτώβρης ο χειρότερος μήνας..Ειδικά αν σε ενδιαφέρουν οι παραλίες και τα μπάνια, οι θάλασσες δεν είναι στα καλύτερά τους.Καλησπερα, ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω με τα του συζυγου για μπανκογκ-πουκετ αρχές Οκτώβρη. Κατ αρχήν εχω ενδοιασμούς ως προς την εποχή επειδή φαίνεται να εχει βροχές.. Εχει ταξιδέψει κανένας απο εσάς τέτοια εποχή; Τι με συμβουλεύετε; Να το αποφύγω;