EMBER
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- its a surprise!
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΘΙΒΕΤ
Για την Μπανγκόκ χρειάζεται βιζα;
Είναι on arrival κ δεν στοιχίζει τίποτα για ελληνικό διαβατηριοΓια την Μπανγκόκ χρειάζεται βιζα;
Η ayuttaya αξίζει πολύ, αν είχα όμως μόνο 2 ημέρες στη Μπανγκοκ το πιθανότερο είναι ότι δε θα πήγαινα. Τη μια μέρα θα πήγαινα στο παλάτι, στο wat arun κ γενικά θα κινουμουν παράλληλα με το ποτάμι κ στα αξιοθέατα γύρω από αυτό κ τη 2η μέρα θα πήγαιναν στις αγορές και στα παζάρια. Αν θες ρίξε μια μάτια στην ιστορία μου, ίσως σε βοηθήσειθα ηθελα την γνωμη σας παρακαλω.... θα ειμαι Μπανγκοκ για 2 ημερες. αξιζει την 1 μερα να την αφιερωσω στην ayuttaya ή καλυτερα και τις 2 ημερες να μεινω Μπανγκοκ?
τι προτεινετε να δω/ κανω στην Μπανγκοκ?
καλησπέρα εγώ πηγαίνω πολλά χρόνια και μένω μόνο Πουκετ .εκεί έχω φίλους Έλληνες. Έχει καλές παραλίες και δεν μου αρέσει αλλού. Μπορείς να πάρεις πολλές πληροφορίες στο thai.gr έχει τα πάντα για ΤαϊλάνδηΝαι Ντινο και εγω 15 δεκεμβρη πεταω μαζι με την κυρά μου και γυριζουμε 28 του μηνος ! Απλα ειχα αγχωθεί με το τι βαλίτσα μπορούσα να παρω! Αλλα αφου λες οτι χωρις προβλημα με μια βαλιτσα κλασσικη μικρη και ενα μπακπακ ησουν κομπλε θα ακολουθησω το παραδειγμά σου! Αν δεν γινομια αδιακριτος τι πλανο σκοπευεις να ακολουθησεις και τι μερη θελεις να επισκεφθεις? Εγω μετα απο μια μικρη έρευνα και εδω μεσα και σε άλλα φορουμ κατεληξα σε διημερα σε Πουκέτ, Κο σάμουι, κραμπι, πι πι , κο πανγκαν και απο πουκετ μια ημερησια σε σιμιλαν αιλαντς ! εφοσον βοηθησει ο καιρος εννοειτε και οι συγκοινωνιες γιατι σκοπευω να μετακινηθω πολυ με συγκοινωνια τοπικη λεωφορεια και φερυ!
Οπότε υποθέτω θα είσαι ο πλεόν αρμόδιος να με κατατοπήσει τουλαχιστον για το διημερο πιθανοτατα τριημερο στο πουκετ με το τι δεν πρεπει να χασω ! απο παραλίες απο δραστηριότητες απο φαγητό και από ότι κρίνεις εσύ απαραίτητο και δεν πρέπει να χάσω ! Επίσης μια ασχετη ερωτηση σιγουρα θα ξερεις αν γινεται να νοικιασω μηχανακι στα νησια που σε προανεφερα, στο χωριο οδηγαω κανονικα μηχανακι αλλα δεν εχω διπλωμα και διαβασα οτι δεν ζητανε αλλα είναι αρκετα επικίνδυνο να το αποφύγω τελείως ?καλησπέρα εγώ πηγαίνω πολλά χρόνια και μένω μόνο Πουκετ .εκεί έχω φίλους Έλληνες. Έχει καλές παραλίες και δεν μου αρέσει αλλού. Μπορείς να πάρεις πολλές πληροφορίες στο thai.gr έχει τα πάντα για Ταϊλάνδη