Irouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Καλησπέρα! Πετάμε σε ένα μηνα για Ταϊλάνδη και ήθελα να ρωτήσω αν για την έκδοση βίζας είναι υποχρεωτική η ταξιδιωτική ασφάλιση
Καλησπέρα σε όλους τους ταυλανδόφιλους!Πρόκειται να ταξιδέψουμε στην Ταυλανδη πρώτη φορά τον Οκτώβριο και θα ήθελα να μου πείτε πρότασεις έχοντας δει τόσες ιστορίες έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με το που θα προλάβουμε να πάμε!Να σας πω οτι εχουμε κλείσει μια πτήση για Κράμπι στις 4 οκτωβρη και σκεφτομασταν να περνάγαμε εκεί 5 μερες και τις υπόλοιπες στην Μπανγκογκ.Αυτό βέβαια δεν είναι δεσμευτικό ήταν το αρχικό πλάνο.Εσείς τι λέτε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δε μπορω να σου πω για Κραμπι, αλλα η Μπανγκοκ για μενα ειναι καταπληκτικη. Εχει πολλα να δεις. Να βαλετε στο προγραμμα και μια μερα στην Αγιουταγια. Η εποχη που πατε δεν ειναι η καλυτερη, να κρατατε ομπρελα.Ταϊλάνδη 3-13 Οκτώβρη
Καλησπέρα σε όλους τους ταυλανδόφιλους!Πρόκειται να ταξιδέψουμε στην Ταυλανδη πρώτη φορά τον Οκτώβριο και θα ήθελα να μου πείτε πρότασεις έχοντας δει τόσες ιστορίες έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με το που θα προλάβουμε να πάμε!Να σας πω οτι εχουμε κλείσει μια πτήση για Κράμπι στις 4 οκτωβρη και σκεφτομασταν να περνάγαμε εκεί 5 μερες και τις υπόλοιπες στην Μπανγκογκ.Αυτό βέβαια δεν είναι δεσμευτικό ήταν το αρχικό πλάνο.Εσείς τι λέτε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ!Δεν μας πειραζει αυτο!Απλα ειναι τοσα πολλα τα μέρη που δεν ξερω τι προγραμμα να βγάλουμε !Ευχαριστώ πολυ παντωςΔε μπορω να σου πω για Κραμπι, αλλα η Μπανγκοκ για μενα ειναι καταπληκτικη. Εχει πολλα να δεις. Να βαλετε στο προγραμμα και μια μερα στην Αγιουταγια. Η εποχη που πατε δεν ειναι η καλυτερη, να κρατατε ομπρελα.
Καλησπέρα!Ταϊλάνδη 3-13 Οκτώβρη