9 Μαϊου 2009 #26 varioAthens Member Μηνύματα 6.151 Likes 10.967 Πάρα πολύ καλό!!! Ευχαριστούμε getxo!
9 Μαϊου 2009 #27 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 varioAthens said: Πάρα πολύ καλό!!! Ευχαριστούμε getxo! κλικ για όλη την παράθεση... Να εγραφα και εγω το κειμενο καλα θα ηταν,ή μαλλον να ειχα παει τασμανια!! Την επομενη φορα θα παω προς τα εκει...
varioAthens said: Πάρα πολύ καλό!!! Ευχαριστούμε getxo! κλικ για όλη την παράθεση... Να εγραφα και εγω το κειμενο καλα θα ηταν,ή μαλλον να ειχα παει τασμανια!! Την επομενη φορα θα παω προς τα εκει...
10 Μαϊου 2009 #28 Rosa Member Μηνύματα 1.635 Likes 1.966 Ταξίδι-Όνειρο Trobriand Islands... Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, getxo, σ' ευχαριστούμε! Πάντα είχα μια περιέργεια γι αυτό το μέρος (σ' αυτό είχε βάλει το χεράκι του κι ο ομώνυμος δαίμονας των καρτούν!) Το εισιτήριο, όμως, αδερφέ μου, φαρμάκι....
Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, getxo, σ' ευχαριστούμε! Πάντα είχα μια περιέργεια γι αυτό το μέρος (σ' αυτό είχε βάλει το χεράκι του κι ο ομώνυμος δαίμονας των καρτούν!) Το εισιτήριο, όμως, αδερφέ μου, φαρμάκι....