FAMEK
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- στουτγκαρδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- γαλλικη πολυνησια
χαιρομαι που με παρακολουθειτε..λοιπον εγω τελικα δεν πηγα στην τασμανια αλλα ειδα καρτες και φωτο απο αυτους που πηγαν απο το γκρουπ.καταρχην για αυτη την ημερησια εκδρομη αλλοι πληρωσαν 700 μαζι με βολτες ξεναγησεις αεροπλανα κλ αλλοι 480ε και αλλοι ειχαν προταση για 350ε δηλ αναλογα με τα κεφια και τα γουστα του αρχηγου μας που αυτος τα κοστολογουσε... το μεγαλειο της εκμεταλευσης δηλ...οι καρτες που ειδα ηταν ονειρεμενες αλλα αυτα δεν τα ειδαν τα ατομα που πηγαν..ασε που μαλλον ηταν πειραγμενες..μου μιλησαν για τρελλο κρυο..δεν ξερανε που να πανε για να γλυτωσουν το κρυωμα...μου ειπαν οτι πηγαν στο παρκο και ειδαν ενα μερος οπως θα ηταν λεει η γη στα πρωτα χρονια της δημιουργιας του κοσμου αλλα σε φωτο που ειδα απο αυτο το μερος δεν εντοπισα κατι ιδιαιτερο..τι να πω..δεν μπορω να πω οτι μετανιωσα που δεν πηγα απο αυτα που ειδα οτι ειδαν.. οι καρτες ηταν οντως ονειρεμενες αλλα ηταν αληθινες? αυτα παντως αν καποιος παει εκει καλα θα κανει να παει σε τουριστικο και να κλεισει μονος του την εκδρομη γιατι πεφτει τρελλο κλεψιμο.........