travel_mind
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότιος Αφρική
Το πόσες μέρες είναι πολύ σχετικό. Πες μας πόσες μέρες έχεις στο σύνολο για να απαντησουμε σχετικά. Να ξέρεις πάντως ότι είναι μεγαλούτσικο νησί η Τήνος και θέλει το χρόνο του.
Ο συνδυασμός σου είναι πολύ λογικός, μιας και όλα τα νησιά είναι σε απόσταση ούτε ώρας. Απο το αεροδρόμιο της Μυκόνου, σε 10-15 λεπτά είσαι στο νέο λιμάνι.
Η Τήνος απέχει 40 περίπου λεπτά με συμβατικό πλοίο (20 με το γρήγορο), και η Σύρος 50. Διαλέγεις και ξεκινάς, παίζουν και συχνά δρομολόγια.
Θα έχω συνολικά 13 διανυκτερεύσεις και με προβληματίζει το πως θα τις κατανέμω στα τρία νησιά. Το σίγουρο είναι ότι την τελευταία νύχτα θα πρέπει να μείνω Μύκονο για να φύγω από εκεί στις 11,50 της επόμενης μέρας.Επίσης Σύρο θα μείνω σίγουρα προς το τέλος αλλά πόσες μέρες δεν ξέρω ακόμη.Σύρος και Μύκονος έχουν την ίδια έκταση περίπου,Τωρα η Τήνος είναι πιο μεγάλη και δεν ξέρω πόσες μέρες να μείνω.
Θέλω συμβουλες και για την τοποθεσία που θα ειναι πιο βολικά να μείνω στο κάθε νησί όπως και την γνώμη σας για το πότε πρέπει να κλείσω ακτοπλοικά εισητήρια αφου δεν έτυχε να ταξιδέψω ποτέ με τα πλοία της γραμμής και δεν έχω ιδέα. Οι συμβουλές σας με βοήθησαν και στο παρελθόν και σας ευχαριστώ πολύ!