thanos75
Member
Μπορεί να σου φανεί περίεργο αυτό που θα πω, αλλά όλες τις παραλίες τις βρήκα συμπαθητικές. Δεν θυμάμαι κάποια να με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, όπως δεν θυμάμαι κ κάποια να με απογοήτευσε! Την εποχή πάντως που ΘΑ πάτε ακόμα κ οι πιο πολυσύχναστες όπως ο άγιος Φωκάς η ο αη Γιάννης Πόρτο θα είναι μια χαρά. Σίγουρα χαρτιά σε περίπτωση αέρα είναι ο όρμος Γιαννάκη (επινειο της καρδιανης) κ ο όρμος των υστερνιων κατω από τα υστερνια -και οι δύο στα δυτικα. Έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για τις ανατολικές παραλίες όπως την κολυμπήθρα κ τη λιβαδα αλλά λόγω αέρα ποτέ μου δεν κατάφερα να πάω. Εάν ο καιρός είναι γλυκός, επιδιωξτε να τις δείτε. Όσο για τα καραβάκια, θυμάμαι ότι είχα δει στο παλιό λιμάνι ένα σκάφος που έκανε εκδρομές στη Δήλο. Μου φάνηκε περίεργο κ ταυτόχρονα ενδιαφέρον. Δεν ξέρω εαν υπάρχει ακόμα...Τέλος ας μην ξεχνάς ότι η Σύρος κ η Μύκονος είναι σε απόσταση αναπνοής για κάποια μονοήμερηΑχ τι πολλες και χρησιμες συμβουλες σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε Θανο!!!
Βασικα η μανουλα ειναι μικρουλα σε ηλικια οποτε δεν εχει θεμα με το περπατημα.
Απο παραλιες ποιες προτεινεις;
Αααα και κατι ακομα υπαρχει η δυνατοτητα εκδρομων σε αλλα κοντινα νησακια με τουριστικα καραβακια οπως σε αλλα νησια;