tatooine
Member
Θα παω τον Αυγουστο. Κλεισαμε campervan τελικα οχι αμαξι. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν σκεφτεσαι να το επιστρεψεις σε διαφορετικο μερος απο αυτο που το παρελαβες, ξεχασε το. Ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα.Καλησπέρα σας , έχουμε κλείσει Ιούνιο και σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αμάξι για να γυρίσουμε κάποιες περιοχές. Η ιδέα είναι φτάνοντας Όσλο να πάρουμε τρένο για Τρόντχαϊμ και από εκεί να νοικιάσουμε αμάξι για 6 ημέρες και να επιστρέψουμε Όσλο .
Έχει κανείς κάποια πρόταση/site για να νοικιάσουμε το αμάξι?
Επίσης είδαμε ότι τα περισσότερα είναι ηλεκτρικά , υπάρχει κάποια πρόσφατη εμπειρία ( με δρόμους, φόρτιση αμαξιού...)?
Ευχαριστώ
Αυτό βλέπουμε και σκεφτόμαστε τι να κάνουμε γιατί πάει πολύ παραπάνω ...Θα παω τον Αυγουστο. Κλεισαμε campervan τελικα οχι αμαξι. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν σκεφτεσαι να το επιστρεψεις σε διαφορετικο μερος απο αυτο που το παρελαβες, ξεχασε το. Ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα.
Μην πας τοσο πανω. Κινησου νοτιοτερα κ δες οσα περισσοτερα μπορεις για τις μερες που εχεις με αφετηρια κ παραδοση στο Οσλο. Και εγω εκοψα πραγματα. Τι να κανουμε. Δυστυχως...Αυτό βλέπουμε και σκεφτόμαστε τι να κάνουμε γιατί πάει πολύ παραπάνω ...
Καλησπέρα σας,Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Σχετικά με την οργάνωση του ταξιδιού σαν εκκρεμότητα μας έχει απομείνει η ενοικίαση αμαξιού. Οι περισσότερες επιλογές ενοικίασης είναι στο αεροδρόμιο και η μόνη επιλογή που βρίσκουμε κοντά στο κέντρο της πόλης του Bergen είναι αυτή της Hertz , η οποία στο Google έχει τραγικές κριτικές ενώ στο Booking παίρνει 8,1!
Έχει νοικιάσει κανείς αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης για να μας διαφωτίσει λίγο;
Αυτό που μας νοιάζει είναι να μην μείνουμε πουθενά σε κανένα βουνό γιατί κάτι γράφουν για βλάβες κλπ
Ευχαριστώ πολύ!
Μάλλον ισχύουν και τα δύο. Τα 3.000 NOK φαντάζομαι πως είναι η εγγύηση για το κόστος καυσίμων συν το τέλος της σχετικής υπηρεσίας ή εγγύηση για τυχόν καθυστέρηση επιστροφής του οχήματος ή κάτι τέτοιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετική πιστωτική για την εγγύηση της ασφάλειας που ανέφερες πιο πριν.Έχει κανείς ιδέα τι ισχύει από τα δύο; Γιατί και η πιστωτική έχει περιορισμένο όριο!!!![]()
Καλησπέρα, είχα νοικιάσει πέρυσι αμάξι Νορβηγία από Όσλο, μετά από πολύ ψάξιμο η πιο οικονομική και καλύτερη λύση είναι το get around, είχαμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι, κάναμε σχεδόν 1700 χιλιόμετρα σε 8 ημέρες στην κεντρική Νορβηγία. Ρίξε μια ματιάΚαλησπέρα σας,
Θα ήθελα να μου πει όποιος έχει εμπειρία από ενοικίαση αυτοκινήτου στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στο Μπέργκεν, πόσο είναι η εγγύηση που σου κρατάνε από την πιστωτική.
Μίλησα με την HERTZ εδώ και μου είπαν ότι είναι 20.000 NOK δηλαδή 1700 ευρώ για ένα αυτοκίνητο κατηγορίας Β.
Το είχα δει και εγώ στο site αυτό.
Όταν όμως μπαίνω στο site της HERTZ για να κάνω την κράτηση πριν την πληρωμή έχει ένα σημείο που λέει
''Hertz will authorize NOK 3000 in addition to the estimated total amount of the rental. If Hertz cannot secure credit approval for this amount, Hertz will decline the rental.''
τα 3000 NOK είναι 260 ευρώ.
Έχει κανείς ιδέα τι ισχύει από τα δύο; Γιατί και η πιστωτική έχει περιορισμένο όριο!!!![]()
Το κοίταξα και δεν έχω καταλάβει ποιο νόμισμα είναι το kr που μου λέει και δεν μπορώ να το αλλάξω σε ευρώ.Καλησπέρα, είχα νοικιάσει πέρυσι αμάξι Νορβηγία από Όσλο, μετά από πολύ ψάξιμο η πιο οικονομική και καλύτερη λύση είναι το get around, είχαμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι, κάναμε σχεδόν 1700 χιλιόμετρα σε 8 ημέρες στην κεντρική Νορβηγία. Ρίξε μια ματιά![]()