Καλησπέρα,πριν λίγες ώρες γύρισα από το εν λόγω ταξίδι.Θα σου πρότεινα να πας Μάντοβα και Πάντοβα,είναι πολύ κοντά και όμορφα.Βενετια δεν είναι μακρυά αν έχεις να διαθέσεις μια ολόκληρη μέρα να πάρεις μια γεύση από την πόλη επίσης θα είναι όμορφα.Γεια σε ολους! Μπορειτε να με βοηθησετε να αποφασισω που να παμε μονοημερη απο Μπολονια; Βενετια θα ειναι κριμα για τοσο λιγο; Μετα σκεφτομουν Φεραρα..
Γεια. Μόντενα (πολύ κοντά, μικρή, όμορφη, καλό φαγητό), Φεράρα (η αμέσως μετά τη Μόντενα πιο κοντινή πόλη, όμορφη, πρέπει να της αφιερώσεις μια γεμάτη μέρα), Πάρμα (όμορφη, λίγο πιο μεγάλη, πρέπει να έχεις χρόνο), Πάντοβα (δεν έχω πάει, η πιο απομακρυσμένη).Γεια σε ολους! Μπορειτε να με βοηθησετε να αποφασισω που να παμε μονοημερη απο Μπολονια; Βενετια θα ειναι κριμα για τοσο λιγο; Μετα σκεφτομουν Φεραρα..
Ευχαριστώ πάρα πολύ, θα κρατήσω τις συμβουλές σας!Καλημέρα,
πλέον από το αεροδρόμιο εξυπηρετεί το τρενάκι Marconi Express, πάει στον κεντρικό σταθμό των τρένων σε 8 λεπτά, αντικατέστησε τα λεωφορεία aerobus οπότε δεν ξέρω αν εχουν μείνει πλεον ιδιωτικά λεωφορεία που να πηγαίνουν στο κέντρο, μετα υπάρχει και το λεωφορείο της γραμμης 944 αλλα με δεδομένο οτι δεν μπαίνει κέντρο λογικά θα χρειαστείς μετεπιβίβαση.
Η πόλη είναι επίπεδη και μαζεμένη οπότε ειδικά το κέντρο της περπατιεται άνετα, οι τιμές ειναι φυσιολογικές, κοντά στα ελληνικά δεδομένα - και πιο χαμηλές σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά όσο ανεβαινεις επίπεδο ανεβαίνουν ανάλογα και οι τιμές.
Να περάσεις όμορφα!
Καλημέρα. Παίζει να μη βάζεις σωστά τα ονόματα των πόλεων? Έχει απευθείας τρένα και για τις τρεις πόλεις που αναφέρεις. Η Βερόνα είναι η πιο μακρυνή. Διάλεξε οπωσδήποτε τα γρήγορα δρομολόγια των 50'.Καλημέρα! Μου είπαν κάποια άτομα που έχουν πάει Μπολόνια και διάβασα και εδώ στα forum πως πρέπει να πάω μια μονοήμερη σε άλλη πόλη. Έχω μπει να δω τραίνα και μου βγάζει περίεργα ωράρια. Για μετ'επιστροφη. Έχετε καμία κοντινή πόλη να προτείνετε ?ξέρετε αν πρέπει να τα κλείσω online?(είδα Βερόνα που θέλω πολύ η Φεράρα η Ραβένα)
Ευχαριστώ !
Ευχαριστώ πολύ!Καλημέρα. Παίζει να μη βάζεις σωστά τα ονόματα των πόλεων? Έχει απευθείας τρένα και για τις τρεις πόλεις που αναφέρεις. Η Βερόνα είναι η πιο μακρυνή. Διάλεξε οπωσδήποτε τα γρήγορα δρομολόγια των 50'.
Εγώ πάντως σου προτείνω τις πιο κοντινές. Μόντενα, Πάρμα, Φεράρα.
Για αυτές τις 3 που σου έγραψα ναι.Ευχαριστώ πολύ!
Γνωρίζετε αν εχει τακτικά δρομολόγια ?