Nitrous
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΟΥΒΑ
στις ταβερνες οι τιμοκαταλογοι ειναι και στα αγγλικα γραμμενοι? η μονο στα βουλγαρικα??
Μειναμε προσφατα στο lucky bansko και το βρήκαμε πολύ καλο...είναι καινουριο και με μοντερντα αισθητική ,έχει και αρκετα καλο spa...το προτεινω ...βεβαια και το kempinsky ειναι σιγουρα μια πολύ καλη επιλογη..Καλημέρα! Υπάρχει μήπως καμιά πρόσφατη πληροφορία για κανένα καλό ξενοδοχείο στο Μπάνσκο;;; Έχω δει διάφορα, όμως άλλο οι φωτογραφίες στα site και άλλο κάποια προσωπική εμπειρία! Λέμε να πάμε με την παρέα χωρίς κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο...
Σε ευχαριστώ πολύ Dafni!! Έχοντας γυρίσει αρκετά την Βουλγαρία (από Βάρνα, Νεσέμπερ, Σόφια κ.α πολλααα) έχω να πω ότι η συμπεριφορά τους ήταν πολύ καλή κ δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία ποτέ. Βέβαια παντού υπάρχουν εξαιρέσεις!!Μειναμε προσφατα στο lucky bansko και το βρήκαμε πολύ καλο...είναι καινουριο και με μοντερντα αισθητική ,έχει και αρκετα καλο spa...το προτεινω ...βεβαια και το kempinsky ειναι σιγουρα μια πολύ καλη επιλογη..
οσο για τη συμπεριφορα των ανθρωπων εκει ,δεν αμφισβητω κανενα,για να το λέτε ,έτσι θα έγινε αλλά μηπως πεσατε στην περιπτωση?εγω δεν μπορω να πω οτι αντιμετωπισα αγενεια ή ασχημη συμπεριφορα ....οσο για το φαγητο, γυρω στα 20 με 25 ευρω το φαγητο για 2 άτομα....