Μαρόκο Πληροφορίες για Μαρόκο

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Φίλοι μου τα φώτα σας..
Είμαι σε προγραμματισμό για ένα road trip στο Μαροκο.
Στο πρόγραμμα μας έχουμε συμπεριλάβει φυσικά και την έρημο merzouga.Απο merzouga έχω σαν επόμενη Διανυκτέρευση την Φεζ,απο ότι το βλέπω όμως είναι εφταμιση ώρες χωρίς στάσεις και ταξιδεύουμε με τα δύο παιδιά μας που είναι 7χρονων.τα παιδιά είναι βέβαια μαθημενα σε τέτοιου είδους ταξιδια αλλά θεωρώ επειδή θα ταξιδεύουμε και χειμερινή εποχη που η μέρα φαντάζομαι είναι πιο μικρη, καλά είναι να σπάσουμε την διαδρομή με μια διανυκτέρευση κάπου στη μέση.
Μήπως γνωρίζει κανένας κάτι που να αξίζει εκεί κοντά?κάπου που να δούμε και τίποτα?
Την κάναμε αυτή τη διαδρομή μονοκοπανιά πριν κάνα 2 εβδομάδες και ήταν πολύ ζόρικη. Δεν τη σπάσαμε γιατί δε βρήκαμε τίποτα ενδιαφέρον στη διαδρομή. Και πραγματικά δεν είχε κάτι που να άξιζε να κάνουμε μια διαμονή και να σπάσουμε τη διαδρομή αυτή.

maria91

Member
Την κάναμε αυτή τη διαδρομή μονοκοπανιά πριν κάνα 2 εβδομάδες και ήταν πολύ ζόρικη. Δεν τη σπάσαμε γιατί δε βρήκαμε τίποτα ενδιαφέρον στη διαδρομή. Και πραγματικά δεν είχε κάτι που να άξιζε να κάνουμε μια διαμονή και να σπάσουμε τη διαδρομή αυτή.
Ζορικη δηλαδη?εχουμε κ μεις την ιδια διαδρομη αλλα αναποδα κ σκεφτομασταν να τη σπαγαμε καπου στη μεση για λιγη ξεκουραση,κανα καφε κ να φταναμε αργα απογευμα στη Μερζουγκα...βραδυ οδηγησατε καθολου??εχω τις αμφιβολιες μου για το ποσο καλοι οδηγοι ειναι εκει περα κ σκεφτομαι μηπως πρεπει να αποφυγω τη βραδυνη οδηγηση παση θυσια...

geopap

Member
Από Φες για Μερζουγκα και εμείς απευθείας πήγαμε, μαζί με στάσεις το κάναμε 10 ώρες περίπου. Πρέπει να φύγετε όσο πιο νωρίς μπορείτε και να έχετε υπομονή. Τίποτα το ενδιαφέρον στη διαδρομή αν εξαιρέσεις τις πρώτες 2 ώρες μέχρι να κατέβεις το βουνό που είχε ποικιλομορφία.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ζορικη δηλαδη?εχουμε κ μεις την ιδια διαδρομη αλλα αναποδα κ σκεφτομασταν να τη σπαγαμε καπου στη μεση για λιγη ξεκουραση,κανα καφε κ να φταναμε αργα απογευμα στη Μερζουγκα...βραδυ οδηγησατε καθολου??εχω τις αμφιβολιες μου για το ποσο καλοι οδηγοι ειναι εκει περα κ σκεφτομαι μηπως πρεπει να αποφυγω τη βραδυνη οδηγηση παση θυσια...
Ξεκινήσαμε 2 από Fes και φτάσαμε Merzouga 10 το βράδυ με 2 στάσεις για τουαλέτα. Εννοείται ότι είναι απαίσιοι οδηγοί, αλλά αυτό γίνεται περισσότερο αισθητό μέσα στις μεγάλες πόλεις που αναρωτιέσαι αν θα τη βγάλεις καθαρή.. τρέλα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.956
Μέλη
39.663
Νεότερο μέλος
IASONAS_KAROUBAS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom