North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Σε ΑΤΜ ή ανταλλακτήριο του αεροδρομίου; Γιατί τα ανταλλακτήρια του αεροδρομίου έχουν απαράδεκτες τιμές.
Καλησπέρα εγώ είχα πάει τον Οκτώμβριο και οι θερμοκρασιες ήταν απόλυτα φυσιολογικες, αυτό που ήθελα να σου πω είναι πως αν υπάρχει χρόνος να επισκεφτείς την πόλη Chefchaouen καθώς είναι ένα πανέμορφο τοπίο. Και επίσης να ξέρεις πως θα ταξιδεύεις αρκετές ώρες μέσα στην χώρα καθώς οι αποστάσεις δεν ειναι και οι μικρότερεςΣκεφτομαι ενα ταξιδι 10 ημερων στο μαροκο, νοεμβρη η γεναρη. Χοντρικα το πλανο ειναι το εξης: Απο φεζ με αυτοκινητο παραλιακα μεχρι εσαουιρα και απο κει μαρακες. Επειτα μερτζουγκα, 3ημερη εκδρομη σε ερημο και μεσω ατλαντα φεζ. Τα ερωτηματα μου ειναι πρωτον, απο αποψη καιρου ειναι πολυ καλυτερα το νοεμβρη απο το γεναρη, η δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα, δευτερον αξιζει το χειμωνα η παραλιακη διαδρομη και η εσαουιρα με διανυκτερευςη εκει και τριτον οι διανυκτερευσεις στην ερημο ειναι εφικτες αυτους τους μηνες, η εχει τοσο πολυ κρυο που μαλλον θα το μετανιωσουμε;
Καλημέρα σας,Καλησπέρα σε όλες και όλους...
Μετά από πολλές αναβολές ήρθε επιτέλους η ώρα να γνωρίσουμε το Μαρόκο.
Πετάμε το Σάββατο μέσω Ρώμης για Καζαμπλάνκα και θα παραμείνουμε εκεί για 12 μέρες.
Δεν σας κρύβω ότι είχαμε κατά νου να πάμε με γκρούπ αλλά η rosa είχε άλλη άποψη...και πλέον είμαι βέβαιος ότι είχε ... την καλύτερη....
εξερεύνηση του Μαρόκου με ιχ!!!!!!
Το πρόγραμμα έχει ως εξής...μία μέρα Ραμπάτ...τρεις στη Φεζ...δύο στη Μερτζουγκα (με μία διανυκτέρευση στη Σαχάρα), μία στο Κελάα Μ΄Γκούνα. τρεις στο Μαρακές και μία στην Εσσαουίρα.
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω......
τον jahlive 1985 για τις λεπτομερείς πληροφορίες που μου έδωσε...
τη rosa διότι μας μετέδωσε τη δική της αγάπη όχι μόνο για το Μαρόκο αλλά και γενικώτερα για τα ταξίδια....καθοδηγώντας μας να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις γι αυτό το ταξίδι και δίνοντας μας καθοριστικά tips....
Οπωσδήποτε το papi και τον άντρα της για την φιλοξενία τους, την ανοχή και την υπομονή τους στην αρμένικη επίσκεψη μας και τις τόσες ερωτήσεις και απορίες μας...(για όσους δεν το γνωρίζουν το papi είναι και μιά καταπληκτική μαγείρισα).
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και χαιρόμαστε που αποκτήσαμε τόσο αξιόλογους φίλους....
Εύχομαστε σε όλους σας Καλό Πάσχα αλλά πάνω από όλα υγεία για να μπορούμε να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε τα όμορφα ταξίδια μας...
Νεώτερα με την επιστροφή μας...
Σταύρος-Πηνελόπη.