isabelle
Member
Προσωπικά θα έκανα ιντερνετική έρευνα, θα επέλεγα τα 4-5 πιο κοντά στις ανάγκες μου πακέτα, θα έστελνα μέιλ για να πάρω ενδεικτικές τιμές και πιθανές διευκρινίσεις και ... δεν θα έκλεινα τίποτε, με βάση την χρόνια πια εμπειρία μου ότι επί τόπου πάντα βρίσκεις καλύτερα, πιο φτηνά (μέχρι και μισή τιμή), και πιο "α λα καρτ". Σε ο,τι δηλαδή με αφορά, θα έφτιαχνα τη δική μου διαδρομή τσιμπολογώντας ιδέες από τα πακέτα, και θα προσπαθούσα να ναυλώσω στο Μαρακές οδηγό με αυτοκίνητο εξηγώντας επακριβώς πού θέλω να πάω, σε τι χρόνους, συμφωνώντας σε μία τιμή μόνο για το όχημα και τις υπηρεσίες του και κανονίζοντας τα υπόλοιπα (διανυκτερεύσεις και φαγητό) μόνη μου. Αυτό όμως που σου γράφω είναι εντελώς προσωπική άποψη, που ταιριάζει με τον τρόπο που ταξιδεύω. Ήτοι λάιτ σε αποσκευές, προσαρμοστική στις συνθήκες (προκειμένου να δω αυτά που θέλω τίποτε δεν με κουράζει και το τελευταίο που με νοιάζει είναι το πού και το πώς θα κοιμηθώ), και σχετικά χαλαρή σε χρόνους. Δεν γνωρίζω τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες.