• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μαρόκο Πληροφορίες για Μαρόκο

Kingmouf

Member
Kαλησπέρα σε ολους. Παρακαλώ ενημερωστε με για Μαρόκο αν ειναι καλη εποχη Μαϊος αρχες καθως και αν γνωριζετε καποια πρακτωρεια που ειδικευοντε σε αυτη τη χωρα. Είναι καλήτερο/ασφαλέστερο να παμε με γκρουπ ή μπρουμε και μονοι μας?
Εγώ είχα πάει Απρίλιο και ήταν πολύ καλά. Ούτε τρελή ζέστη πουθενά, ούτε κρύο (λίγη βροχή μας πέτυχε τις πρώτες μέρες αλλά όχι τίποτα που να μας χαλάσει τα σχέδια). Για πρακτορείο ειδικευμένο στις εκδρομές στο Μαρόκο δε γνωρίζω. Πήγαμε μόνοι μας και νοικιάσαμε αυτοκίνητο εκεί και γυρίσαμε ένα μέρος της χώρας μόνοι μας χωρίς θέμα. Μιας και βλέπω από το username σου ότι έχεις μοτοσυκλέτα, συναντήσαμε πολλές παρέες από Ευρώπη που ταξίδευαν στο Μαρόκο με τις μηχανές τους.

CBF600S

New Member
Εγώ είχα πάει Απρίλιο και ήταν πολύ καλά. Ούτε τρελή ζέστη πουθενά, ούτε κρύο (λίγη βροχή μας πέτυχε τις πρώτες μέρες αλλά όχι τίποτα που να μας χαλάσει τα σχέδια). Για πρακτορείο ειδικευμένο στις εκδρομές στο Μαρόκο δε γνωρίζω. Πήγαμε μόνοι μας και νοικιάσαμε αυτοκίνητο εκεί και γυρίσαμε ένα μέρος της χώρας μόνοι μας χωρίς θέμα. Μιας και βλέπω από το username σου ότι έχεις μοτοσυκλέτα, συναντήσαμε πολλές παρέες από Ευρώπη που ταξίδευαν στο Μαρόκο με τις μηχανές τους.
Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Eσσαουίρα Γενάρη αξίζει για μονοήμερη από Μαρακές; Σκέφτομαι τις 6 ώρες πήγαινε-έλα και το χειμωνιάτικο καιρό.

Amplified

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Utopia Planitia
Kαλησπέρα σε ολους. Παρακαλώ ενημερωστε με για Μαρόκο αν ειναι καλη εποχη Μαϊος αρχες καθως και αν γνωριζετε καποια πρακτωρεια που ειδικευοντε σε αυτη τη χωρα. Είναι καλήτερο/ασφαλέστερο να παμε με γκρουπ ή μπρουμε και μονοι μας?
Ο Μάιος είναι ιδανικά, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία χρειάζονται όσο χρειάζονται και στην Ευρώπη. Πολύ ασφαλής χώρα και τρομερά τουριστική.

Eσσαουίρα Γενάρη αξίζει για μονοήμερη από Μαρακές; Σκέφτομαι τις 6 ώρες πήγαινε-έλα και το χειμωνιάτικο καιρό.
Δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση.

Last edited by a moderator:

Eirini 88

Member
Καλησπερα παιδια!!Εχω διαβασει ολες τις υπεροχες ιστοριες σας για Μαροκο!Φευγω με τον φιλο μου για Μαρακες τελη Φλεβαρη για 5 νυχτες.Δυστυχως δε θα προλαβουμε να παμε σε καμια αλλη πολη το μονο extra που θελουμε ειναι 2 μερες στην ερημο.Ξερετε αν εχει αλλαξει κατι και χρειαζομαστε visa;που να κανουμε συναλλαγμα:Εχετε να μου προτεινετε αλλα μερη μονο στο Μαρακες;

Isi

New Member
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του travelstories!!!!νομίζω πως χρειάζομαι τη βοήθεια σας...;)
Έχω κλεισει αεροπορικα για 12 μέρες στο Μαρόκο και αποφασίσαμε με το αγόρι μου να το κάνουμε roadtrip...κανονίζαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο που ονομάζεται "πιστωτική καρτα"...δυστυχώς πρέπει να είμαστε από τα λιγοστά ζευγάρια που δεν είχαμε πότε και δεν θέλαμε πότε πιστωτικές κάρτες!υπάρχει τρόπος να νοικιάσουμε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική?το αμάξι θα το πάρουμε και θα το αφήσουμε Καζαμπλάνκα!έχει νοικιασει καποιος από εσάς αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική από Καζαμπλάνκα?τη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί από roadtrip τελικά το ταξίδι θα εξελιχθεί σε foottrip...ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

alltheworld

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϋλάνδης
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπερα παιδια!!Εχω διαβασει ολες τις υπεροχες ιστοριες σας για Μαροκο!Φευγω με τον φιλο μου για Μαρακες τελη Φλεβαρη για 5 νυχτες.Δυστυχως δε θα προλαβουμε να παμε σε καμια αλλη πολη το μονο extra που θελουμε ειναι 2 μερες στην ερημο.Ξερετε αν εχει αλλαξει κατι και χρειαζομαστε visa;που να κανουμε συναλλαγμα:Εχετε να μου προτεινετε αλλα μερη μονο στο Μαρακες;
Όχι δε χρειάζεται Βίζα. Συνάλλαγμα να κάνετε στις αρχές της κεντρικής πλατείας (εκεί που περιμένουν τα κάρα) σε ένα ανταλλακτήριο. Απο αεροδρόμιο-Μαρακές πρέπει να πάρετε ταξί ή λεωφορείο (το συνιστώ). Το ταξί θα δεχθεί ότι νόμιζα να ναι (και θα σας κλέψει) ,το λεωφορείο δε ξέρω καθώς πλήρωσα σε τοπικό.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του travelstories!!!!νομίζω πως χρειάζομαι τη βοήθεια σας...;)
Έχω κλεισει αεροπορικα για 12 μέρες στο Μαρόκο και αποφασίσαμε με το αγόρι μου να το κάνουμε roadtrip...κανονίζαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο που ονομάζεται "πιστωτική καρτα"...δυστυχώς πρέπει να είμαστε από τα λιγοστά ζευγάρια που δεν είχαμε πότε και δεν θέλαμε πότε πιστωτικές κάρτες!υπάρχει τρόπος να νοικιάσουμε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική?το αμάξι θα το πάρουμε και θα το αφήσουμε Καζαμπλάνκα!έχει νοικιασει καποιος από εσάς αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική από Καζαμπλάνκα?τη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί από roadtrip τελικά το ταξίδι θα εξελιχθεί σε foottrip...ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Μετά απο 30 χώρες μπορώ να σου πω πως στο Μαρόκο όλα γίνονται. Απλά βρείτε τα κατάλληλα άτομα και δώστε κάτι παραπάνω.

Eirini 88

Member
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!Να ειστε ολοι καλα!!Μια τελευταια ερωτηση οπως ανεφερα κ πιο πανω παμε Μαρακες τελη Φλεβαρη αρχες Μαρτη τι ρουχα χρειαζομαι εκει?Και στην εκδρομη για την ερημο χρειαζομαι κατι πιο ζεστο?

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
οτι ρουχα θα φορας και στην ελλαδα . ιδιος καιρος . πιθανον να υπαρχει μια διαφορα 2 βαθμων πιο πανω εκει .

Amplified

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Utopia Planitia
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!Να ειστε ολοι καλα!!Μια τελευταια ερωτηση οπως ανεφερα κ πιο πανω παμε Μαρακες τελη Φλεβαρη αρχες Μαρτη τι ρουχα χρειαζομαι εκει?Και στην εκδρομη για την ερημο χρειαζομαι κατι πιο ζεστο?
Μακριμάνικο και το βράδυ wind stopper. Στην έρημο το Φλεβάρη χρειάζεσαι μπουφαν κανονικά. Εγώ θα έφερνα και γάντια σκούφο. Επίσης υπάρχουν πολύ ωραία one use raincoats στο eBay και στα αεροδρόμια. Εγώ θα έπαιρνα 1-2.

Amplified

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Utopia Planitia
Η πιστωτική για το αυτοκίνητο είναι για εγγύηση. Στην Αφρική μου ζήτησαν 1000 ευρώ έναντι 2000 στην Ευρώπη. Μπορείς να τα αφήσεις μετρητά, αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Βγάλτε πιστωτική.

Eirini 88

Member
Ευχαριστω πολυ και παλι!Θα παρω και sleeping bags για σιγουρια!!Να ειστε ολοι καλα!!Καλα ταξιδια ευχομαι σε ολους!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom