• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Λευκάδα Πληροφορίες για Λευκάδα

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Με τόσο λίγο χρόνο στη διάθεσή σου μην ασχοληθείς καν με κρουαζιέρες.
Ξεκίνα όσο πιο νωρίς γίνεται για τις παραλίες στα δυτικά και μετά βόλτα στα ορεινά χωριά-αν πρέπει να διαλέξεις μόνο ένα θα πρότεινα την Καρυά-και στην πόλη για μια καλή πρώτη γεύση.
Καλά να περάσεις!

eleana7681

Member
Κρουαζιέρες=ταλαιπωρία και πεταμένα λεφτά.

Ακόμα κλαίμε τα 80€ από πέρσι για τη μεγάλη κρουαζιέρα.

Και ειδικά με 2 μέρες μην ασχοληθείς καν.

Άμα θες πήγαινε Μεγανήσι (με το πλοίο της γραμμής),το οποίο Μεγανήσι είναι ΤΡΟΜΕΡΟ

thanos93

Member
Καλησπερα.σκεφτομαι να παω Λευκαδα για τριημερο Αγιου Πνευματος μαζι με ενα φιλο.θα ηθελα να ρωτησω τι εχει απο νυχτερινη ζωη.δεν μας ενδιαφερει να εχει κλαμπ αλλα να εχει μπαρακια,αφτεραδικα κλπ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπερα.σκεφτομαι να παω Λευκαδα για τριημερο Αγιου Πνευματος μαζι με ενα φιλο.θα ηθελα να ρωτησω τι εχει απο νυχτερινη ζωη.δεν μας ενδιαφερει να εχει κλαμπ αλλα να εχει μπαρακια,αφτεραδικα κλπ
Μονόδρομος η διαμονή σας στην πόλη της Λευκάδας για κάτι τέτοιο, δε θα το ρίσκαρα να μείνω κάπου αλλού ειδικά αυτή την εποχή!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μονόδρομος η διαμονή σας στην πόλη της Λευκάδας για κάτι τέτοιο, δε θα το ρίσκαρα να μείνω κάπου αλλού ειδικά αυτή την εποχή!
Τι εχει η εποχη; Κανενας μονοδρομος. Η σαιζον ξεκινησε εδω και ενα μηνα. Νυδρι θα γινεται χαμος και απο ξενους και απο ελληνες.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Τι εχει η εποχη; Κανενας μονοδρομος. Η σαιζον ξεκινησε εδω και ενα μηνα. Νυδρι θα γινεται χαμος και απο ξενους και απο ελληνες.
Να έχει Ιούνιο μήνα καλύτερη νυχτερινή ζωή στο Νυδρί απ' ότι στην πόλη;
Δε ξέρω, μπορεί, εγώ θα προτιμούσα την πόλη πάντως αποφεύγοντας τις μετακινήσεις το βράδυ, σε αυτό αναφέρομαι.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Νυχτερινή ζωή έχει και η πόλη και το Νυδρί. Εγώ και για λόγους ευκολίας στις μετακινήσεις όπως λέει κι ο @psilos3 αλλά και συνολικά βάσει ομορφιάς και επιλογών θα επέλεγα την πόλη δαγκωτό.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Να έχει Ιούνιο μήνα καλύτερη νυχτερινή ζωή στο Νυδρί απ' ότι στην πόλη;
Δε ξέρω, μπορεί, εγώ θα προτιμούσα την πόλη πάντως αποφεύγοντας τις μετακινήσεις το βράδυ, σε αυτό αναφέρομαι.
δεν εκανα συγκριση, απλα εχει και το Νυδρι πολυ καλη νυχτερινη ζωη και μαλιστα με περισσοτερη αισθηση διακοπων απο την πολη που ειναι οπως μια οποιαδηποτε μικρομεσαια επαρχιακη πολη. Γι αυτο θα εμενα Νυδρι, για τη νυχτερινη ζωη, και για την εγγυτητα στα χαιλαιτς του νησιου. Βεβαια εκαστος τα γουστα του, απεχθανομαι το τσιμεντο κ ιδιαιτερα το ατακτως ερριμενο.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
με περισσοτερη αισθηση διακοπων απο την πολη
εκαστος τα γουστα του, απεχθανομαι το τσιμεντο κ ιδιαιτερα το ατακτως ερριμενο.
Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό, εξάλλου κι εγώ δεν είχα μείνει στην πόλη η οποία δε μ' ενθουσίασε (όπως πολλές στα Ιόνια) αλλά παραέξω σε χωριό για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Αν όμως ήθελα να βγαίνω βράδυ και να μην έχω να σκέφτομαι θα την προτιμούσα, μόνο αυτό.

gt13

Member
Λόγω τριημέρου θα έχει κόσμο. Αλλά διασκέδαση μήν περιμένεις. Χαλαρά ποτάκια σε όμορφα μαγαζιά ναι, έχει

Οι χάρτες στην παραλιακή είναι όμορφο μαγαζί κ με κόσμο. Τό Romeo and julies διαφορετικό στυλ αλλά επίσης ωραίο. Οι ντόπιοι πίνουν καφεδάκι ποτάκι στο ristretto κ γενικά έχει κίνηση κ αυτό. Μικρό μαγαζάκι γωνιακό ψιλομοντερνο

Αν θες προτείνω κ το πιο όμορφο καφέ σέ όλο το νησί. Τό captains μέσα στο χωριό στον Άγιο Νικήτα, τέρμα κάτω παραλία αριστερά. Πολύ ωραίο καλοκαιρινό vibe

Από μαγαζιά με θεα από ψηλά έχει τή ράχη (fly me), το amente και το utopia. Μαγαζαρες όλα, αλλά είναι ακριβά τά 2 τελευταία κ κυρίως ζευγάροκατάσταση. Στα μπαρ τής πόλης θα περάσετε καλύτερα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.724
Νεότερο μέλος
loomy79

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom