nana
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Γεία σε όλους σας,φέτος σκέφτομαι να επισκευτώ το νησί της Λευκάδας!Έχει πάει κανείς απο 'σάς?Τι όμορφο έχετε να μου προτείνετε?
O ταξιδιωτης mpiftex τα αναφερει ολα αναλυτικα...απο οτι βλεπω δεν εχει ξεχασει κατι...για εμενα να κανεις βολτα με βαρκακι...ειναι ολα τα λεφτα....νοικιαζεις δικο σου και μπορεις να βουτας οπου θες αλλα μεσα στα ορια της περιοχης που θα σου πουν...αξιζει τον κοπο!!Γεία σε όλους σας,φέτος σκέφτομαι να επισκευτώ το νησί της Λευκάδας!Έχει πάει κανείς απο 'σάς?Τι όμορφο έχετε να μου προτείνετε?
Είμασταν πέρσυ τον Αύγουστο εκεί.Τι να σου πω,δεν με ενθουσίασε.Καλες οι παραλίες,όμορφο το το θαλλασινο τοπίο με τα συμπλέγματα νησιών αλλά that'all.Υπόψιν έχω γυρίσει όλα τα νησιά της Ελλάδος εκτος απο κανα δυο τρια μικρά.Καλα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.Πάντως καθε τόπος αξίζει να τον δεις,έχει κάτι να σου δώσει.Γεία σε όλους σας,φέτος σκέφτομαι να επισκευτώ το νησί της Λευκάδας!Έχει πάει κανείς απο 'σάς?Τι όμορφο έχετε να μου προτείνετε?
Αποψη σου ειναι φυσικα αλλα μαλλον κρινεις πολυ αυστηρα την Λευκαδα. Ειναι αρκετα ομορφο νησι και μονη σου ειπες οτι εχει παραλιες και ομορφα τοπια...δηλαδη εσυ τι εψαχνες να δεις;;; Εγω οταν παω σε νησι παω για τις παραλιες και να περασω καλα και η Λευκαδα τα εχει ολα αυτα!! Εαν θες για δωσε ενα παραδειγμα νησιου που θεωρεις οτι ειναι καλυτερο απο Λευκαδα αλλα να ειναι περιπου στην ιδια εκταση...το λεω για να μην πεις καμια Κρητη ή Ροδο που ειναι αλλη κατηγορια.Είμασταν πέρσυ τον Αύγουστο εκεί.Τι να σου πω,δεν με ενθουσίασε.
για τα υπολοιπα, επειδη ειναι η αποψη σου, δεν θα πω κατι, αλλα για το υστερογραφο σου θα διαφωνησω, γιατι εχω κανει την εκδρομη μεχρι Φισκαρδο και Ιθακη και ηταν πολυ ομορφα! Το αν καποιος ειπε οτι εχει παραπονα και σου το μετεφερε σαν πληροφορια, δεν σημαινει οτι δεν αξιζει να το κανεις.... Εμεις και μπανιο καναμε στο "Γιδακι" και χρονο στην Ιθακη ειχαμε και στο Φισκαρδο, και πηγαμε και στον Σκορπιο (ξανα για μπανακι) και στην Σπηλια που ανεφερες παραπανω και καθολου κουραστικα ηταν . Ηταν "γεμάτη" εκδρομη και ωραια εμπειρια.Είμασταν πέρσυ τον Αύγουστο εκεί.Τι να σου πω,δεν με ενθουσίασε.Καλες οι παραλίες,όμορφο το το θαλλασινο τοπίο με τα συμπλέγματα νησιών αλλά that'all.Υπόψιν έχω γυρίσει όλα τα νησιά της Ελλάδος εκτος απο κανα δυο τρια μικρά.Καλα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.Πάντως καθε τόπος αξίζει να τον δεις,έχει κάτι να σου δώσει.
υ.γ.να κάνεις κρουαζιερα στα γύρω νησια,εμείς κάναμε Καστος-Κάλαμος-Σκορπιος-σπηλια Μεγανησίου.Λίγω τσουζει η τιμή αλλα έχει μέσα καλό φαγητό και ειναι ενδιαφέρουσα και ξεκούραστη.Αυτες που πάνε στο Φίσκαρδο μην τις προτιμήσεις ειναι μακρινες αποστάσεις και άκουσα μόνο παράπονα απο αυτούς που πήγαν.Πάντως αν έχεις καλή παρέα και χιούμορ θα περάσεις όμορφα.Α!και καλως ήρθες στην παρέα μας!!!
για τα υπολοιπα, επειδη ειναι η αποψη σου, δεν θα πω κατι, αλλα για το υστερογραφο σου θα διαφωνησω, γιατι εχω κανει την εκδρομη μεχρι Φισκαρδο και Ιθακη και ηταν πολυ ομορφα! Το αν καποιος ειπε οτι εχει παραπονα και σου το μετεφερε σαν πληροφορια, δεν σημαινει οτι δεν αξιζει να το κανεις.... Εμεις και μπανιο καναμε στο "Γιδακι" και χρονο στην Ιθακη ειχαμε και στο Φισκαρδο, και πηγαμε και στον Σκορπιο (ξανα για μπανακι) και στην Σπηλια που ανεφερες παραπανω και καθολου κουραστικα ηταν . Ηταν "γεμάτη" εκδρομη και ωραια εμπειρια.