Γεια σου Γιαννη πέρυσι ημουν στη Λευκάδα κι εγω απο τις 21-30 Αυγουστου..και ειχε ενα ακιρο ΖΕΣΤΟΤΑΤΟ!!Καλήσπερα σας ! Είμαι καινούργιο μέλος της παρέας και το όνομα μου είναι Γίαννης.
Ενδιαφέρομαι να πάω φέτος Λευκάδα μαζί με την κοπελία απο 26/08 εως 4/9 σχεδόν 10 διανυκτερεύσεις δηλαδή...
Το μόνο πρόβλημα μου είναι οτι σε όποιον έχω πεί για Λευκάδα-Ιόνιο με έχουν αποτρέψει να πάω μόνο και μόνο γιατί μου λένε οτι τετοία περίοδο στο Ιόνιο αρχίζουν οι βροχές και το κρύο..... !!!
Γνωρίζει κανείς αν ισχυεί κάτι τέτοιο εκείνη την περίοδο ???
HELP ME.......
Κι εμενα μαρεσε αυτη η εκδρομηγια τα υπολοιπα, επειδη ειναι η αποψη σου, δεν θα πω κατι, αλλα για το υστερογραφο σου θα διαφωνησω, γιατι εχω κανει την εκδρομη μεχρι Φισκαρδο και Ιθακη και ηταν πολυ ομορφα! Το αν καποιος ειπε οτι εχει παραπονα και σου το μετεφερε σαν πληροφορια, δεν σημαινει οτι δεν αξιζει να το κανεις.... Εμεις και μπανιο καναμε στο "Γιδακι" και χρονο στην Ιθακη ειχαμε και στο Φισκαρδο, και πηγαμε και στον Σκορπιο (ξανα για μπανακι) και στην Σπηλια που ανεφερες παραπανω και καθολου κουραστικα ηταν . Ηταν "γεμάτη" εκδρομη και ωραια εμπειρια.
λάθος σου είπαν...Καλήσπερα σας ! Είμαι καινούργιο μέλος της παρέας και το όνομα μου είναι Γίαννης.
Ενδιαφέρομαι να πάω φέτος Λευκάδα μαζί με την κοπελία απο 26/08 εως 4/9 σχεδόν 10 διανυκτερεύσεις δηλαδή...
Το μόνο πρόβλημα μου είναι οτι σε όποιον έχω πεί για Λευκάδα-Ιόνιο με έχουν αποτρέψει να πάω μόνο και μόνο γιατί μου λένε οτι τετοία περίοδο στο Ιόνιο αρχίζουν οι βροχές και το κρύο..... !!!
Γνωρίζει κανείς αν ισχυεί κάτι τέτοιο εκείνη την περίοδο ???
HELP ME.......