Άλλαξε τα σχέδια σου, είναι σκέτη ταλαιπωρία Γιώργο μείνε και τις τρεις ημέρες Βαρσοβία και πας άλλη φορά Κρακοβία....Θα βρεις εισιτήρια με 50-60 ευρώ πήγαινε ελα και θα γλιτωσεις ταλαιπωρία με τραινο....Πληροφοριακά το Νταχαου μου άρεσε περισσότερο από από το Αουσβιτς ....Συμφωνώ απόλυτα.Επειδή ξεκινήσαμε και κλείνουμε τις διαμονές αποφασίσαμε το εξής.Θα μείνουμε τα πρώτα 2 βράδια Βαρσοβία σε airbnb,μετά την 3η μέρα πρωινή αναχώρηση για Κρακοβία θα κλείσουμε σε χόστελ και μάλλον με το που φτάσουμε θα άφησουμε απευθείας τα πράγματα και θα πάμε Άουσβιτς μετά επιστροφή στην πόλη αργά το απόγευμα,βόλτες για μια μικρή γνωριμία με την πόλη μάλλον εβραϊκή συνοικία μετα διανυκτέρευση και το πρωί ξύπνημα βόλτα παλιά πόλη και αναχώρηση το μεσημερί για Βαρσοβία για να δούμε οτι απέμεινε και το βράδυ διανυκτέρευση Βαρσοβία σε χοστελ πάλι και 6:30-7 παρα το πρωί αναχώρηση για αεροδρόμιο Μοντλιν...Το ξέρω οτι δεν είναι το πιο σωστό πράγμα που κάνουμε αλλά είναι το καλύτερο που σκεφτήκαμε καθώς θέλαμε σαν κύριο άξονα του ταξιδιού να έχουμε την Βαρσοβία αλλά επειδή θέλαμε να επισκεφθούμε το Άουσβιτς αποφασίσαμε να διμορφώσουμε το πρόγραμμα με μια διανυκτέρευση Κρακοβία καθώς οι χρόνοι με τα δρομολόγια επιστροφής των τρένων ήταν οριακοί και το φοβηθήκαμε.Προς το παρόν ψάχνω πληροφορίες και περιμένω να περάσει γρήγορα ο καιρός να πάω με το καλό Πολωνία και όταν γυρίσω θα γράψω ταξιδιωτική ιστορία για να σας πω τις εντυπώσεις μου.Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που με βοηθήσατε με το δίλημμα μου.Και ποιος ξέρει μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να ταξιδέψω ξανά Πολωνία στο μέλλον και να έχω ως κύριο άξονα την Κρακοβία αυτή τη φορά για να την γνωρίσω καλύτερα και να καταφέρω να επισκεφθώ και τα αλατωρυχεία...