Πάντα συνεπής Μάκη! Δεν μας ξεχνάς
Όμως θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις σου από την διαδρομή Κοπεγχάγη - Μάλμο.
Επίσης αν νοίκιασες αυτοκίνητο το κόστος κλπ.
Καλή επιστροφή λοιπόνΝτίνα μου καλημερα. Βρίσκομαι στο αεροδρόμιο έτοιμος για επιστροφή. Την διαδρομή για Μάλμο την κάναμε με τρένο και δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, σε πολλά σημεία είναι υπόγεια. Αυτοκίνητο, όχι δεν νοικιασαμε.
ἄν θυμᾶμαι καλά, δέν ὑπάρχει ἀπ'εὐθείας γραμμή (μετρὸ) γιά τό κέντρο ἀπό τό ἀεροδρόμιο...Λοιπόν τον Οκτώβρη θα έχω ένα 6ωρο stopover στην Κοπεγχάγη, θα μπορούσε να μου πει κάποιος τι προλαβαίνω να δω, να πάρω μια ιδέα απ'την πολη.
Θα ξεκινήσεις από την πλατεία Δημαρχείου (Rådhuspladsen ), και θα πάρεις όλο τον πεζόδρομο Stroget . Η Stroget 1,1 χιλιομέτρων αποτελείται από τους δρόμους Frederiksberggade, Nygade, Vimmelskaftet και Ostergade και εκτείνεται από την πλατεία του Δημαρχείου στην πλατεία Kongens Nytorv. Στη διαδρομή αυτή θα συναντήσεις τις πλατείες Gammeltorv, Nytorv, Amagertorv, ενώ σε ένα στενό ψάξε την πλατεία Grabrodretorv. Πολύ κοντά στην οδό Kobmagergade είναι ο πύργος Rundetaarn όπου με 3 ευρώ θα ανέβεις και θα δεις ωραία πανοραμική θέα πόλης.Λοιπόν τον Οκτώβρη θα έχω ένα 6ωρο stopover στην Κοπεγχάγη, θα μπορούσε να μου πει κάποιος τι προλαβαίνω να δω, να πάρω μια ιδέα απ'την πολη.